parhaat vedonlyöntisivut

African Cup of Nations -turnauksen neljä parasta maata selvillä

Afrikan mestaruuskisoissa eli African Cup of Nations -turnauksessa välieräjoukkueet ovat siis selvillä. Keskiviikkona 2.2. pelataan kello 21:00 alkaen ensimmäinen välierä, jossa kohtaavat Burkina Faso ja Senegal. Senegal on tässä selvä ennakkosuosikki, sillä esimerkiksi 888Sport vedonlyöntisivuston kertoimet tässä ovat 5.25 – 3.00 – 1.85. Mutta ainahan voi kaikenlaista tapahtua ja jos Burkina Faso jollain ilveellä saisi pelin vietyä aina rankkareille saakka niin…

Toisessa välierässä kohtaavat Kamerun ja Egypti. Tämä peli pelataan torstaina 3.2. kello 21.00 alkaen. Tämän ottelun pitäisi olla hieman tasaisempi, mutta sitkeä Egypti voi jarrutella ratkaisua, vaikka jopa jatkoille saakka. Ottelun pitkävetokertoimet kertovat kuitenkin selkeästi suosikin ja se on kotiareenalla pelaava Kamerun (2.15 – 2.90 – 3.95)

Tässä vaiheessa Senegalia pidetään turnauksen isona ennakkosuosikkina, mutta Kamerun on kertoimissa käytännössä tasoissa. Mikäli Egypti selvittää Kamerunin, on silläkin omat mahdollisuudet Senegalia vastaan. Ja ei nyt vielä kokonaan pelata Burkina Fasoa pois pelistä.

African Cup of Nations voittajakertoimet (888Sport)

  • Senegal, 2.50
  • Kamerun, 2.75
  • Egypti, 3.50
  • Burkina Faso, 10.00

Turnauksen kaikki otteluthan näkyvät Elisa Viihde Viaplayn ja Vsport -kanavien kautta, joten pari mahtavaa futisiltaa jälleen luvassa. Finaali pelataan sitten sunnuntaina 6.2. kello 21:00.

Nähdäänkö seurakaverit kenties finaalissa saakka?