parhaat vedonlyöntisivut

Aleksandr Ovetshkin saavutti Brett Hullin maalipörssissä

Washington Capitalsin kapteeni ja NHL:n supertähti Aleksandr Ovetshkin on aloittanut kautensa ilmiömäisesti. Viime yönä maalitykki nousi NHL:n kaikkien aikojen maalipörssissä jaetulle neljännelle sijalle Brett Hullin kanssa tehtyään 1+2-tehot Washingtonin voittaessa Buffalo Sabresin 5-3.

Tällä hetkellä Ovetshkinin ja Hullin maalimäärä NHL:n runkosarjassa on 741, mutta venäläistykki tulee todennäköisesti jatkamaan kulkuaan vielä paljon maalipörssin kärkeä lähemmäksi – ellei jopa kärkeen.

Seuraavana listalla on kolmospaikkaa pitävä Jaromir Jagr 766 pisteellä ja kakkosena Goldie Howe pistemäärällä 801. NHL:n kaikkien aikojen maalipörssin ykkönen on legendaarinen Wayne Gretzky 894 maalillaan.

Ovetshkin johtaa tämän kauden maalipörssiä tehoilla 11+10=21, ja pistepörssissäkin hän on kolmantena Edmontonin Connor MCDavid-Leon Draisatl -kaksikon jälkeen.

Tiistain vastaisen yön ottelun jälkeen Ovetshkinin syöttöpistesaldo kasvoi 600 pisteeseen. Yhteensä 1209 NHL-ottelunsa jälkeen venäläishyökkääjän pistesaldo näyttää huikeita kokonaislukemia 741+600=1341.

Katso kaikkien jääkiekko-otteluiden aikataulut Ottelut.com:stä.