parhaat vedonlyöntisivut

Australian Avoimissa huikea miesten finaali. Rafael Nafal ja Daniil Medvedev kentällä tuntikausia!

Australian avoimissa pelattiin huima miesten finaali, jossa kohtasivat espanjalainen legenda Rafael Nadal (7) ja Venäjän Daniil Medvedev. (2) Ottelu venyi todella pitkäksi. Ensimmäinen erä oli turnauksen kakkossijoitetun Medvedevin heiniä, 6-2 erävoittoon tarvittiin 42 minuuttia. Toinenkin erä meni Medvedeville, tällä kertaa lukemin 7-6 (7-6) tiebreakin jälkeen. Toinen erä kesti peräti 1:26.

Rafael Nadal piristyi kolmanteen erään ja vei tuon lukemin 6-4. Tuolla erällä kestoa oli 1:04. Neljäs erä meni Nadalille samoin lukemin 6-4 ja kestoakin tuolla erällä oli 1:03, eli lähes samat kuin kolmannessa erässä.

Viimeinen ja ratkaiseva erä oli sekin jännittävä ja tasainen. Loppujen lopuksi erä päättyi huimien vaiheiden jälkeen Rafael Nadalin voittoon lukemiin 7-5. Viimeiseen erään meni aikaa jälleen yli tunti ja koko ottelu venyi näin reilusti yli viiden tunnin!

Rafael Nadal nappasi voiton siis eräluvuin 3-2 ja tässä on kyseessä ensimmäinen kerta kun kyseisen finaalin voittaa pelaaja, joka on ollut 0-2 tappioasemassa.

Australian Ashley Barty kotikisan voittoon

Naisten turnauksessa Ashley Barty nappasi voiton suoraan kahdessa erässä. Turnauksen ykkössijotetulla vastassa oli USA:n Danielle Collins, joka oli sijoitettu turnauksessa sijalle 27. Finaalin eräluvut olivat 6-3 ja 7-5 (7-2).