parhaat vedonlyöntisivut

Belgian GP tänään Spa:n radalta klo 16 alkaen!

Taas on viikonlopun päristelyt formula ykkösissä tulleet siihen vaiheeseen että enää on jäljellä se isoin eli GP. Eilen lauantaina vietettiin sprinttipäivää ja tähän osakilpailuun lähdetään nyt sitten perjantaisten aika-ajojen tulosten perusteella. Max Verstappen sai viiden lähtöruudun rangaistuksen ja lähtee aika-ajojen voittajana siis ruudusta 6.

Kisaa voit luonnollisesti seurata Vsportin kanavilta ja ElisaViihdeViaplayltä. Toki myös F1TV ja VPN-systeemin kanssa kikkailut ovat sallittuja seurantamuotoja. Vetoja voit lyödä monella eri sivustolla ja varsin mielenkiintoisia kohteita on taas tähänkin kisaan saatu.

Belgian F1 osakilpailu kello 16

Käy katsomassa vaikka iBetillä mikä on turva-auton kerroin ja millä kertomella voi napata virtuaalisen turva-auton omaan portfolioon. Ja onhan siellä taas ensimmäisen keskeyttäjän vetokin käynnissä, tuleeko se tällä kertaa tuossa surullisen kuuluisassa ensimmäisessä yli 90-asteen mutkassa vai nähdäänkö se sittenkin todella vaarallisessa mäkishikaanin jälkitohinoissa?

Säätiedoitukset lupailevat jälleen hieman sateen uhkaa sunnuntain iltapäivälle, joten mitä sieltä mahtaa taas tulla? Nähdäänkö yllätysvoittaja?

Muutama viikko sitten täällä nähtiin jälleen yksi kuolonkolari vaikka olosuhteita on koko ajan pyritty parantamaan.

Kuka voittaa, ketkä palkintopallille tai pisteille?

Jälleen lähdetään mielenkiintosista asetelmista liikkeelle, mutta eihän tässäkään kisassa voi etukäteen tietää miten ne Red Bullin myllyt kestää, nouseeko Mercedes taas voittotaistoon ja riittääkö Ferrarin suoravauhti? Ja onko se Mclaren nyt saanut kiinni juonen päästä ja miten se Bottaksen polkuauto tällä kertaa nikottelee?

Max Verstappenin voittoa tässä taas odotellaan, mutta voiko muilla olla mahdollisuuksia? iBetillä on mielenkiintoiset kertoimet kohteessa voittajan sijoitus lähtöruudukossa:

Voittajan sijoitus lähtöruudukossaKertoimet
iBet
5., 6. tai 7. lähtöruutu1.28
2. lähtöruutu6.00
3. tai 4. lähtöruutu11.00
Paalu eli 1. lähtöruutu21.00
8. – 13. lähtöruutu21.00
Mikä tahansa muu lähtöpaikka101.00