parhaat vedonlyöntisivut

Carolinan sankari Sebastian Aho jälleen täysin pysäyttämätön

Carolina Hurricanesin sankariviittaa kantava Sebastian Aho siivitti joukkueensa jälleen voittoon, kun Hurricanes kaatoi Calgary Flamesin jatkoajalla 2-1.

Ensimmäisen maalin Aho teki avauserässä heti neljän minuutin pelin jälkeen Jacob Slavinin syötöstä.

Toisessa erässä Calgary nousi tasoihin Noah Hanifin maalilla, eikä muita varteenotettavia tilanteita juuri nähty kummaltakaan joukkueelta.

Kolmannessa erässä Calgaryn johtomaali oli todella lähellä, mutta Carolinan hyökkääjä Teuvo Teräväinen onnistui estämään tilanteen taidokkaalla maaliviivapelastuksellaan.

Jatkoajan koittaessa tuli Sebastian Ahon aika räjäyttää pankki. Hyökkääjä aloitti vauhdin polkemisen omalta alueeltaan ja Calgaryn puolelle päästyään kiersi Flamesin pelaajat kuin leikitellen napauttaen sen jälkeen kiekon maaliin suoraan maalivahti Jacob Markströmin längistä.

Jatkoaikamaali oli Sebastian Aholle tämän kauden ensimmäinen ja Ahon uran 28. voittomaali NHL:ssä. Hänen tehonsa 25:ssä ottelussa ovat 13+16=29, ja neljässä viimeisimmässä pelissä 3+6=9.

Tarkista kaikkien jääkiekko-otteluiden aikataulut ja kanavat Ottelut.com:stä.