parhaat vedonlyöntisivut

Chelsean Romelu Lukaku lähtökuopissa? Ei pelaa tänään Liverpoolia vastaan

Kovalla kohulla ja hirmuisella rahasummalla (115 miljoonaa euroa) Chelseaan hankittu Romelu Lukaku on joutunut Chelsea-valmentaja Thomas Tuchelin koirankoppiin.

Inter Milanista Chelseaan saapunut belgialaisjätti ei ole päässyt toivomaansa vireeseen lontoolaisjoukkueessa ja on muutamat viime pelit ollut sivussa loukkaantumisen ja Covid-19 tautiepäilyn vuoksi.

Paratiisissa ei kaikki ole kuitenkaan hyvin, sillä homma kärjistyi ennen viikonloppua. Tuolloin Italiassa esitettiin Romelu Lukakun haastattelu, jossa hyökkääjä kertoi olevansa tyytymätön rooliinsa Chelseassa. Hyökkääjän mielestä nykyisen valmentajan Thomas Tuchelin pelitapa ei sovi hänelle. Alkuperäisessä kysymyksessä oli kyse Lukakun mahdollisista haluista palata pelaamaan Serie A:han ja Inter Milanin paitaan.

Median välityksellä on saatu tietoa, että valmentajahan ei näistä puheista ole pitänyt ja ilmoittanut tämän myös Lukakulle. Villeimmät huhut vievät Lukakua takaisin Italiaan ja Inter Milanin riveihin pikaisella aikataululla.

Chelsea saa tänään Valioliigassa vieraaksi Liverpoolin. Romelu Lukaku ei ole tässä pelissä kokoonpanossa, joten miten tulehtuneet välit siellä nyt sitten lopulta ovatkaan? Tammikuun siirtoikkuna starttaa ja siirrot ovat enemmän kuin mahdollisia.

Chelsea – Liverpool tänään Vsport ja Viaplay-palveluiden kautta.