parhaat vedonlyöntisivut

Cmore tarjoilee tästä kaudesta lähtien myös Sveitsin liigaa!

KHL:n kuihtuminen on ollut muille eurooppalaisille sarjoille jättipotti. Tähtipelaajia riittää nyt entistäkin enemmän ja esimerkiksi huipputasoinen Sveitsin Liiga on hyötynyt tästä reippaasti. Suomalaisittain tämä sarja on erittäin kiinnostava, sillä onhan joukkueissa jo lähes parikymmentä huippuluokan suomalaispelaajaa! Tästä kaudesta lähtien myös Cmore näyttää suoratoistopalvelussaan Sveitsin liigaa ja pääpaino on luonnollisesti huippujoukkueissa ja suomalaisten miehittämissä jengeissä! Cmore on sopinut esitysoikeuksista aina kauteen 2026-27 saakka, joten mukavasti on tulevina vuosina herkkua tarjolla myös Sveitsistä!

National Leaguen avaus 14.9.

National League eli Sveitsin ylin sarjataso alkaa keskiviikkona 14.9. ja tuolloin Cmore esittää kanavallaan Rapperswil – ZSC Lions ottelun. Ottelu alkaa kello 20:45. Tästä lähtien CMore välittää kaksi suomeksi selostettua ottelua viikoittain, pääpäivinä ovat tiistait ja perjantait. Tsekkaa päivittyvä lähetysaikataulu Cmoren sivuilta ja nauti laadukkaasta sveitsiläiskiekkoilusta!

Sveitsin Liiga – National League voittajavetokertoimet

Eri vedonlyöntisivut pistävät tarjolla myös voittajavetokertoimet kyseiseen liigaan. Tämä listaus kertoo lähinnä sen, että sarjan alussa on kaksi suosikkia, mutta muutenhan tuo näyttää melkoisen tasaiselta. Nuorella joukkueella liikkeellä olevalla HC Ajoiella saattaa tulla tällä kaudella ankeat oltavat. Tsekkaa myös lukuisat kertoimet yksittäisiin otteluihin!

Sveitsin Liiga
Voittaja
MobileBet
Kertoimet
EV ZugMestaruuskerroin 4.50
ZSC LionsMestaruuskerroin 5.00
SC BernMestaruuskerroin 8.50
HC LuganoMestaruuskerroin 9.00
HC DavosMestaruuskerroin 9.00
Geneve-Servette HCMestaruuskerroin 9.00
HC Fribourg-GotteronMestaruuskerroin 10.00
Lausanne HCMestaruuskerroin 17.00
EHC BielMestaruuskerroin 17.00
Rapperswil-Jona LakersMestaruuskerroin 34.00
HC Ambri-PiottaMestaruuskerroin 41.00
EHC KlotenMestaruuskerroin 51.00
SCL Tigers LangnauMestaruuskerroin 67.00
HC AjoieMestaruuskerroin 101.00

Huippuliiga ja huippunimet

National Leaguessa pelaa yhteensä 14 eri joukkuetta. Pelaajista 67,5% on sveitsiläisiä, seuraavaksi suurin osuus pelaajista on kanadalaisia 6,6%, mutta suomalaisia (5.9%) ja ruotsalaisia (5,4%) on lähes yhtä paljon. Sveitsissä pelaavista suomalaisista tai suomalaiset sukujuuret omaavista pelaajista saisi todella mainion Suomen maajoukkueen vireille! Vai mitä sanotte näistä nimistä?

HC Ajoie (Apulaisvalmentaja Petteri Nummelin)

HC Ambri-Piotta (Janne Juvonen, maalivahti, Jesse Virtanen, puolustaja

SC Bern (ei suomalaisia)

EHC Biel-Bienne (Harri Säteri, maalivahti, Toni Rajala, hyökkääjä, Jere Sallinen, hyökkääjä, Antti Törmänen, päävalmentaja)

HC Davos (ei suomalaisia)

Geneve-Servette HC (Sami Vatanen, puolustaja, Valtteri Filppula, hyökkääjä, Teemu Hartikainen, hyökkääjä)

HC Fribourg-Gotteron (Juuso Vainio, puolustaja, Janne Kuokkanen, hyökkääjä)

EHC Kloten (Juha Metsola, maalivahti, Jesper Peltonen, puolustaja, Miro Aaltonen, hyökkääjä, Arttu Ruotsalainen, hyökkääjä, Saku Martikainen, apulaisvalmentaja, Kimmo Rintanen, apulaisvalmentaja)

SCL Tigers (Sami Lepistö, puolustaja, Vili Saarijärvi, puolustaja, Harri Pesonen, hyökkääjä, Aleksi Saarela, hyökkääjä, Jukka Varmanen, apulaisvalmentaja)

Lausanne (Miikka Salomäki, hyökkääjä)

Lugano (Mikko Koskinen, maalivahti, Oliwer Kaski, puolustaja, Santeri Alatalo, puolustaja, Markus Granlund, hyökkääjä, Lassi Laakso, kuntoutusvalmentaja)

SC Rapperswil-Jona Lakers (ei suomalaisia)

ZSC Lions (Mikko Lehtonen, puolustaja, Juho Lammikko, hyökkääjä)

EV Zug (ei suomalaisia)