parhaat vedonlyöntisivut

Elisa Viihde Viaplay on jatkossa Viaplay

Viaplay eli ElisaViihdeViaplay muuttaa muotoaan. Jo pitkään tappiollisena toiminut suoratoistoyhtiö on nyt tehnyt ratkaisun, jossa Elisa Viihde erottuu Viaplaystä. Hintaanhan tämä ei tietenkään vaikuta millään tavalla, vaikka materiaalia lähtee muille maille. Jatkossa ElisaViihde on nähtävissä Nelosen Ruutu+ palvelun kautta.

Urheilulähetyksiin ei ole tulossa muutoksia – vielä

Jatkossa, eli 1.10.2023 alkaen Elisa Viihde sisältö on katsottavissa siis Ruutu+ palvelun kautta, tämä varmasti tuo hintapainetta tuohon palveluun. Viaplayn urheilusisältöihin tällä ei ole merkitystä, mutta on enemmän kuin todennäköistä, että joitain pienempiä urheilulähetys-oikeuksia tullaan myymään muualle.

Monelle CHL-pelien ystäville varmasti tuli yllätyksenä se, että jatkossa CHL-pelit nähdään Viaplayn ja Vsport+ kanavien kautta.

Elisan sivuilla kerrotaan muutoksesta seuraavin sanoin:

”Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelu on 1.10.2023 alkaen Viaplay ja samalla Elisa Viihteen kotimaiset sarjat ja elokuvat poistuvat palvelusta. Viaplay-suoratoistopalvelu säilyy edelleen saatavilla Elisan kautta. Elisa Viihteen alkuperäissarjat löytyvät 1.10.2023 alkaen Ruudusta ja ovat katsottavissa Ruutu+-tilauksella.”

”Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun nimi on 1.10.2023 alkaen Viaplay. Tilaamasi paketin nimi muuttuu samaan aikaan Viaplay Total -paketiksi. Urheilutarjontaan ei tule muutoksia.”

Lisätietoja aiheesta: Elisan lehdistötiedote asiasta