parhaat vedonlyöntisivut

Englannin Liigacup tänään: Chelsea – Tottenham välierä

Englannin liigacupissa kohtaavat tänään Chelsea ja Tottenham. Lontoon paikallispeli starttaa kello 21:45 ja matsinhan voi katsoa suorana lähetyksenä Viaplay ja Vsport-kanavien kautta. Matsista voi luonnollisesti lyödä useista kohteista pre-match vetoja ja herkullisia livevetoja.

Ottelussa kohtaavat kaksi Valioliiga-jättiläistä, jotka varmasti tavoittelevat tässä kilpailussa kauden yhtä pokaalia. Valioliigassa kaikki ei ole mennyt tällä kaudella ihan tuuttiin, kummallakin joukkueella on suhteellisen tuore manageri penkillä. Tottenhamin Antonio Conte ei ole vielä tappioita ottanut, mutta tässä voi olla sellainen tulossa?

Kotijoukkueella on pahoja poissaoloja, ykkösveskari Edouard Mendy on jo matkustanut Afrikan mestaruusturnaukseen. Puolustusta haavoittaa myös Andreas Christensenin, Reece Jamesin ja Ben Chilwellin loukkaantumiset. Poissa ovat myös Trevoh Chalobah ja Ruben Loftus-Cheek. Vieraiden sairaslista on lyhyempi, Cristian Romero, Steven Bergwijn ja Ryan Sessegnon eivät ole käytettävissä.

Chelsean peliä on viime aikoina sekoittanut myös Lukaku-skandaali, mutta lehtitietojen mukaan nyt kaikki on sovittu ja Romelu Lukaku palaa taas Chelsean kokoonpanoon, ainakin penkille.

Liigacupin välierät ovat kaksiosaiset ja toinen osa on määrä pelata viikon päästä 12.1. Tottenhamin kotona. Kyllähän tämän ensimmäisen ottelun yllä leijailee isosti tasapeli.

Toisessa välieräparissa Arsenalin pitäisi kohdata Liverpool 6.1.2022, mutta vierasjoukkueen koronatartuntojen takia peliä on pyydetty siirrettäväksi. Liverpool on jopa ehdottanut että välierä pelattaisiin yksiosaisena Liverpoolin kotikentällä 13.1. Toistaiseksi ei ole vielä tietoa miten tämän asian kanssa on päätetty.