parhaat vedonlyöntisivut

Euroopan Mestaruuskisat, 11.-21.8.2022

Torstaina starttaa Euroopan Mestaruuskisat, joissa otellaan peräti yhdeksässä eri urheilulajissa. Tapahtumia riittää koko kisojen ajan todella paljon, ja yksi eniten mielenkiintoa herättäväistä kisoista on varmasti yleisurheilun EM-kisat, jotka pidetään 15.-21.8. Yleisurheilun lisäksi otellaan myös Euroopan mestaruuksista rantalentopalloilussa, pyöräilyn eri osa-alueilla, voimistelussa, soudussa, kiipeilyssä, soudussa, pöytätenniksessä ja triathlonissa. Münchenissä ja sen lähialueilla järjestettävät kisat tuovat valtavasti seurattavaa ja valmistautuminen torstaina alkaviin kisoihin kannattaa aloittaa jo nyt. Useampi tapahtuma menee päälekkäin ajallisesti, mutta YLE Areenasta pääset valitsemaan oman lajistreamin jota haluat seurata.

Wikipedia esittää EM-kisaviikon kisakalenterin näin:

Samaan aikaan käydään myös vesiurheilun EM-kisat, mutta nämä kisat järjestetään 11.-21.8. Roomassa. Tarjolla on uintia, uimahyppyä, avovesiuintia ja paljon muuta mukavaa vesiurheilua.

EM-viikko tänään ja lähetykset

Sporttifanille on luvassa todellinen herkkupaketti YLE Areenan kautta ja toki myös YLE TV2 näyttää parhaita paloja huimasta urheilutapahtumasta. Nappaa tästä parhaat tapahtumat omaan kalenteriisi muistuttamaan lähetysten alkamisajankohdasta.

6ti7ke8to9pe10la11su12ma13ti14ke15to16pe17la18su19ma

Ei tiedossa olevia otteluita lähiaikoina.

Näytä kaikki ottelut