parhaat vedonlyöntisivut

Europa Conference Leaguen finaalissa Fiorentiina – West Ham

Jalkapalloilun kausi huipentuu Euroopassa vääjäämättä. Lauantaina luvassa on Mestarien Liigan finaali Manchester City – Inter Milan, mutta tänään pelataan Europa Conference Leaguen finaali! Hyvää etkoilua siis tuolle kauden isoimmalle pelille ja finaalille. Ja tämä pelihän on nähtävissä Viaplayn striimin ja Vsport+ kanavan kautta.

Studio starttaa jo kello 21:00 ja selostajana toimii Mikko Innanen. Striimin löydät Viaplayn sivuilta tai klikkaamalla tätä linkkiä.

Fiorentiina – West Ham klo 22:00

Ottelu pelataan Prahassa, Fortuna Arenalla. Ottelun lähtökohdat ovat todella tasaiset, esimerkiksi iBet lupaa tähän otteluun kertoimet 2.80 – 3.20 – 2.70 pitkävedon osalta. Onko siis ottelun jälkeinen jatko-ottelu jopa mahdollinen? Kyllä.

Samaisen peliyhtiön kertoimet Europa Conference League 2022-23 leaguen voittajaksi ovat kuitenkin West Ham 1.85 – Fiorentina 1.95, joten Hammersilla pientä etulyöntiä kertoimien osalta.

Korotetut kertoimet otteluun

Matsiin löytyy myös muutamia korotettuja kertoimia, jotka tosiaan ovat ihan kokeilemisen arvoisia. iBet kerroinlistasta löytyvät nämä tältä aamulta:

  • Ottelun tulos, West Ham, 2.70 -> nyt 2.90
  • Maalintekijä, Lucas Paqueta 5.50 -> nyt 6.05
  • Pelaaja tekee maalin ja pelaajan joukkue voittaa, A. Cabral 5.50 -> 6.00