parhaat vedonlyöntisivut

FA Community Shield 6.8.2023, Manchester City – Arsenal

Sunnuntaina pelataan jo peräti 101. FA Community Shield – hyväntekeväisyysottelu. Tämä on tuttuun tapaan se Valioliigan etkopeli, josta jokainen tietää että viimeistään viikon päästä starttaa se Valioliiga. Valioliigan kausi 2023-2024 starttaa jo perjantaina 11.8. ottelulla Burnley – Manchester City.

Huono kenraali tietää hyvää ensi-iltaa?

Wembley: Manchester City – Arsenal

Ottelussa kohtaavat siis viime kauden Valioliigan voittaja ja FA Cupin voittanut joukkue. Tässähän kävi viime kaudella tosiaan niin että Manchester City kairasi sekä Valioliigan että FA Cupin voiton, joten seuraavana vuorossa otteluun on Valioliigan 2. tilan saavuttanut joukkue eli Arsenal.

Jos ottelu on tasan 90 minuutin pelin jälkeen (plus tietty mahdollinen lisäaika), suoritetaan rankkaripotkukilpailu, ei siis jatkoaikoja. Otteluun voi nimetä 9 vaihtopelaajaa, joita kuutta voi käyttää ottelun aikana.

Manchester City vedonlyöntitoimistojen suosikki

Cityä pidetään tälläkin kaudella suosikkina voittamaan kaikki turnaukset mihin se osallistuu. Tässä on nyt ensimmäisen pokaalin paikka Arsenalia vastaan ja Wembleyllä pelattavan pelin pitävetokertoimet ovat monella vedonlyöntisivustolla 1.70 4.20 – 4.75 luokkaa, joten ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä.

Miten kumpikin joukkue on onnistunut kesän siirtomarkkinoilla ja miten hyvin puhalletaan siihen kuuluisaan yhteen hiileen? Ja montako maalia Erling Haaland tässä pelissä tekee? Näistä voi tietenkin lyödä vetoa maalintekijäveikkauksessa, se on selvä.

Ottelu Manchester City – Arsenal Wembleyltä sunnuntaina 6.8.2023 kello 18:00 alkaen. Ottelun voi katsoa suorana lähetyksenä Viaplayn ja Vsport-kanavien kautta.