parhaat vedonlyöntisivut

FA Cupin finaali tänään kello 17:00!

Legendaarisen FA Cupin finaali pelataan siis tänään kello 17:00 alkaen Lontoon Wembleyllä. Ottelu on katsottavissa Viaplayn ja Vsportin kanavien kautta.

Tästä suoraan ottelulähetykseen! Man City – Man Utd

Välierissä kohtasivat Manchester City ja Sheffield United sekä toisessa parissa Brighton ja Manchester United. Näistä manchesterilaiset joukkueet etenivät finaaliin, joten tässä matsissa nähdään huima Manchesterin Derby eli Manchester City – Manchester United!

Ottelu pelataan puolueettomalla maaperällä, silti City on vahva ennakkosuosikki, pitkälti juurikin kauden otteiden perusteella. Se voitti jo Valioliigan, nyt olisi mahdollisuus napata FA Cupin voitto. Ja kaiken kukkuraksi se pelaa sitten vielä Mestarien Liigan finaalissa viikon päästä 10.6.

Vedonlyönti FA Cupin finaalista

Yksi kauden odotetuimmista otteluista on tässä, kumpi joukkueista saa palkintokaappiinsa FA Cupin voiton? Muista lyödä vetoa etukäteen ottelusta ja nappaa myös livevedonlyönnistä parhaat kertoimet kiinni!

Manchester City – Manchester United peruskertoimet kertovat hyvin ennakkoasetelmat, 1.55 – 4.85 – 5.90 iBetillä! Tsekkaa myös lukuisat muut kertoimet tähän matsiin ja lyö vetoa vaikkapa livenä!