parhaat vedonlyöntisivut

Fantasy Premier League – ilmaista jännitystä Valioliigakauteen!

Fantasy Premier League (FPL) eli fantasiavalioliiga omaa jo pitkät perinteet. Viime kaudella yli 10 miljoonaa pelaajaa kautta maailman pelasi tätä peliä ja Suomestakin fanit osallistuivat kiitettävästi tähän kisailuun.

Lyhyesti kerrottuna FPL on ilmainen peli, jossa valitaan 11 kenttäpelaajaa ja neljä vaihtopelaajaa. Pelin sisäistä rahaa on käytettävissä 100 miljoonaa ja yhtenä ehtona on mm. se, että et voi valita samasta Valioliigajoukkueesta enempää kuin kolme pelaajaa. Peli ei maksa euroissa missään vaiheessa, ei edes silloin kun teet vaihtoja. (Viikossa yksi maksuton vaihto, lisävaihdot maksaa pisteitä)

Käy tutustumassa ja rekisteröitymässä osoitteessa: https://fantasy.premierleague.com/

Kun olet rekisteröitynyt ja tehnyt ensimmäisen joukkueesi. voit vaihtaa pelaajia mielin määrin myöhemmin. (muista että voit vaihtaa pelaajia vielä ihan miten haluat ensimmäiseen deadlineen, joka on aina peliviikolla 1,5h ennen ensimmäisen pelin alkua. Kauden alussa se on siis perjantaina 11.8.2023 kello 20:30. Burnley – Manchester City alkaa kello 22:00 samana iltana)

Tämän jälkeen voit liittyä kaverikimppoihin, joita niitäkin varmasti riittää paljon. Mutta samalla joukkueella voit tulla mukaan myös Ottelut.com -kimppaan ja näyttää omat pelitaitosi! Tarkemmat ohjeet tässä:

Mukaan Ottelut.com kimppaan!

Omalla joukkueellasi voit osallistua useampiin kaverikimppoihin. Olemme myös laittaneet oman Ottelut.com kimpan pystyyn, joten tervetuloa myös mukaan meidän kimppaan! Klikkaa kuvaa ja pääset suoraan liittymään!

Valioliiga alkaa 11.8.2023!

Rekisteröidy kimppaan mukaan ajoissa, toki myös ensimmäisen ottelun jälkeen pääset mukaan!

Ota seurantaan myös mm. FPL Podcast Suomi ja liity myös tämän yhteisön kimppaan! Suora ”auto-join” linkki tähän kimppaan.