parhaat vedonlyöntisivut

Ferrarit valttia Bahrainin aika-ajoissa, Bottakselta iso yllätys

Ferrari pisti monen yllätykseksi tuulemaan Formula 1 -kauden ensimmäisen osakilpailun aika-ajoissa. Bahrainin radalla ajettava kisa ei ole vielä jakanut vielä pistettäkään, mutta aika-ajojen perusteella Ferrari voi hyvinkin olla sunnuntain kisan isoimman pistepotin rohmuava talli. Red Bull näyttää aika-ajojen perusteella olevan vahvassa vedossa sekin. Mutta minne Mercedes on pudonnut? Sijat 5. ja 9. olivat taatusti tallille iso pettymys, onko välivuosi tulossa? Ainakin ensimmäisten kilometrien perusteella.

Bahrainin aika-ajoissa saatiin varsin mielenkiintoinen lähtöruudukko, isoimpana yllätyksenä ehkäpä Kevin Magnussenin Haas tallin auton sijoittuminen seitsemänneksi. Taakse jäivät mm. Mercedeksen George Russell ja molemmat Mclarenit. Valtteri Bottaksen kuudes sija oli myös huiman hieno suoritus viime kauden rämpineeltä tiimiltä. Mutta miten käy sitten itse kisassa, kympin sakkiin olisi huima saavutus, joskaan ei mahdoton.

 1. Leclerc, Ferrari
 2. Verstappen, Red Bull
 3. Sainz, Ferrari
 4. Perez, Red Bull
 5. Hamilton, Mercedes
 6. Bottas, Alfa Romeo
 7. Magnussen, Haas
 8. Alonso, Alpine
 9. Russell, Mercedes
 10. Gasly, AlphaTauri
 11. Ocon, Alpine
 12. Schumacher
 13. Norris, McLaren
 14. Albon, Williams
 15. Zhou, Alfa Romeo
 16. Tsunoda, AlphaTauri
 17. Hulkenberg, Aston Martin
 18. Ricciardo, McLaren
 19. Stroll, Aston Martin
 20. Latifi, Williams

Valtteri Bottaksen kisamenestyksestä voi lyödä luonnollisesti vetoa ja vaikka tuo voittajaveto nyt ei ehkä ole se paras setti tähän, niin muita kertoimia toki löytyy, nämä kertoimet Mr Green ja William Hill peliyhtiöiltä:

 • Bottas voittajavetokerroin 81.00, kolmen sakkiin 9.00.
 • Kahden parhaan joukkoon sijoittuminen tuo kertoimet 18.00
 • Kuuden saakkiin sijoittumisesta saa kertoimen 2.50
 • 10 parhaan joukkoon sijoittuminen tuo rahat takaisin kertoimella 1.42

Bottas on päässyt myös omaa tallikaveriaan Head-to-Head vetoon, 1.20 – 4.25 kertovat tietenkin missä mennään. Jos Bottas pääsee ajamaan ilman takaiskuja, 1.20 kerroin napsahtaa.

Nopein kierros, ryhmäveto, keskeytys?

Nopein kierros puolestaan palkitsisi kertoimella 61.00, mutta eiköhän tuo mene osastolle Ferrari / Red Bull? Riippuu tietenkin siitä onko jollain kuskilla lopussa mahdollisuus hakea pehmeät renkaat ja yrittää yhtä lisäpistettä, toki autoltakin vaaditaan jotain ja pinnahan tulee vain jos auto on 10 parhaan joukossa maalissa.

Mielenkiintoinen on myös ns. Ryhmäveto, jossa Hamilton (1.45), Russell (6.00) Bottas (6.00) ja Magnussen (11.00) on laitettu samaan ryhmään. Sijoittuuko Bottas tässä parhaiten? Kuuden kertsi houkuttelee.

Ensimmäisenä keskeytys toisi myös ison kertoimen, 15.00. Kaikkien kuskien kertoimet ovat muuten vähintään 8.00, joten tästä myös hyvää jännitysmomenttia iltapäivän kisaan.

Bottaksen maaliintulosta eli sijoittumisesta saa myös kertoimen 1.30. Jos keskeytys paukahtaa, kerroin nousee 3.20 lukemaan. Tsekkaa kaikkien kertoimet tästä:

Voisiko Bottas johtaa 1. kierroksen jälkeen? Sille kerroin on huima, 81.00. Leclerc – Verstappen ovat tässä 1.40 – 2.75 kertoimilla etusijalla, toki Carlos Sainzin kerroin 15.00 on ihan potentiaalinen?

Tsekkaa tästä päivän tapahtumien aikataulu, luvassa on F1 kisatapahtuman lisäksi myös oiva määrä F2 ja F3 luokkien kisatapahtumia. Itse päätapahtumahan alkaa sitten kello 17:00, ole valmiina!

6ti7ke8to9pe10la11su12ma13ti14ke15to16pe17la18su19ma

Ei tiedossa olevia otteluita lähiaikoina.

Näytä kaikki ottelut