parhaat vedonlyöntisivut

Formula 1 2023 kauden etkot alkavat nyt! Viaplay näyttää kolmipäiväiset F1-testit!

Formula 1 2023 kauden alkuun ei ole enää pitkälti ja kaikki kauden autot on nyt julkaistu. Tämän viikon loppupuolella päästään jo vannoutuneimpien F1-fanien kanssa väijymään Formula 1 testejä Bahrainista, samalta radalta jossa ajetaan sitten se kauan odotettu tämän kauden ensimmäinen osakilpailu. Koko päivän testejjä nähdään torstaista lauantaihin.

Vsport kanavasetti ja Viaplay näyttää tämän kolmipäiväisen session kaikelle kansalle kanavillaan Suomi-selostuksella, joten nyt on mainio hetki virittää oma striimisetti kondikseen kautta ajatellen. Kohta mennään!

Formula 1 talvitestit 2023

Formula 1 testejä ajetaan kolmena päivänä ja voisiko sanoa että aamusta iltaan. Tallit tuskin ottavat ajokeistaan vielä kaikkea irti, mutta testit tehdään nyt! Jotain osviittaa näistä voi tulevaan kauteen saada, mutta pitää myös muistaa että testit on aina testejä.

Ajamista on rajoitettu siten, että kerrallaan radaa voi olla vain yksi tallin autoista, joten varsinaista ruuhkaa ei pääse syntymään kun maksimissaan 10 autoa on radalla yhtä aikaa. Ajoaikaa ei ole rajoitettu session puitteissa ja testien aikana tallit pääsevät testaamaan kaikkia Pirellin viittä erilaista rengassettiä.

Kuinkakohan nopeasti saadaan tämä testibingo täyteen?

F1 talvitestit ohjelma ja aikataulu

Lysti alkaa torstaina 23.2. ja lauantai 25.2. on merkitty viimeiseksi testipäiväksi. Viaplayn ohjelmakaenteri lupaa testisessioista suoraa kuvaa seuraavasti Niki Juuselan, Toni Vilanderin ja Ossi Oikarisen sanaseppoiluilla:

F1 testit torstai 23.2.

(c) Viaplay
  • Klo 8:55 – 13:50 Päivä 1, aamusessio Viaplay
  • Klo 14:10 – 19:05 Päivä 1, iltasessio Viaplay

Torstain selostusvuorossa Niki Juusela ja Toni Vilander

F1 testit perjantai 24.2.

(c) Viaplay
  • Klo 8:55 – 13:50 Päivä 2, aamusessio Viaplay
  • Klo 14:10 – 19:05 Päivä 2, iltasessio Viaplay

Perjantain pariairokaksikkona Niki Juusela ja Ossi Oikarinen

F1 testit lauantai 25.2.

(c) Viaplay
  • Klo 8:55 – 13:50 Päivä 3, aamusessio Viaplay
  • Klo 14:10 – 19:05 Päivä 3, iltasessio Viaplay

Lauantaina puikoissa jälleen Niki Juusela ja Toni Vilander

F1 Vedonlyönti käy kuumana

Vedonlyönti kauden aikana keskittyy luonnollisesti kisatapahtumiin, mutta jo nyt on alkavalle kaudelle tarjolla mielenkiintoisia kertoimia jopa hieman erikoisemmistakin kohteista. Käy katsomassa kaikki iBet-kertoimet!

Varakuskit ja testikuskit myös mukana

Red Bullilla kolmoskuski on Daniel Ricciardo, varakuskin statuksella on myös F2-sarjasta tuttu Liam Lawson. Aston Martinin testi- ja varakuski on Stoffel Vandoorne ja varalla on myös Felipe Drugovich. Alfa Romeon varakuskina on Theo Pourchaire.

Ferrarin varakuski on tällä kaudella Antonio Giovinazzi, testikuskina toimii Robert Shwartzman. McLareinlla varakuskin roolissa on puolestaan Alex Palou, kehityskuskeina toimivat Will Stevens ja Oliver Turvey. Mercedeksen (ja tarvittaessa myös McLarenin) varakuljettaja tälle kaudelle on Mick Schumacher. Alpine vahvisti myös varakuskikseen Jack Doohanin.

AlphaTaurilla ei ole omaa varakuskia, mutta kuskeja riittää emotalli Red Bullilta tarpeen tullen. Todennäköisesti Red Bullin kuskeista joku tulee ajamaan myös AlphaTaurilla näissä testeissä.

Williamsilla niin ikään ei ole omaa varakuskia, tarvittaessa tämä tulee Mercedekseltä. Haasin varakuskina on Pietro Fittipaldi, tämä tosin riippuu siitä miten herran omat ajokalenterit menevät.