parhaat vedonlyöntisivut

Formula 1 GP Ranska tänään kello 16:00

Formula ykkösten Ranskan osakilpailun lähetys starttaa Vsport ja Viaplayn kautta kello 15:00, mutta itse kisa starttaa kello 15:00. Tarjolla on jälleen mielenkiintoiset lähtökohdat itse kisaan, kestääkö Ferrarin moottori tällä kertaa koko kisaa vai tuleeko Max Verstappen haastamaan ykköskuski Charles Leclercin?

Aika-ajoissa Charles Leclerc nappasi odotetun paalupaikan ja vielä isolla aikaerolla, miten tuo kestää itse kisassa? Carlos Sainz sai rankkua lähtöruudukkoon, joten se on nyt sitten yksi Ferrari vastaan kaksi Red Bull ajokkia. Mielenkiintoinen kisa tulossa!

Vedonlyönti ja kertoimet Ranskan F1 kisaan

Lisäjännitystä iltapäivän starttiin saa tietenkin vedonlyönnillä, tarjolla on jälleen luonnollisesti voittajavetoa ja paljon muuta mielenkiintoista kerrointa itse kisaan. Jos Verstappenin ja Leclercin betsaaminen alkaa jo puuduttaa, voit toki betsata vaikkapa voittajatallista, nopeimman kierroksen tekevästä kuskista tai ensimmisestä keskeyttäjästä. Esimerkiksi Stake.com laittaa tälle päivälle upean kattauksen erilaisia betsimuotoja jotka kannattaa käydä ottamassa omaan kuponkiin. Head-to-head vetoja ja paljon kaikkea muuta.

Napataan tähän taulukkoon TOP10 vedot, sieltä esimerkiksi Valtteri Bottakselle on tarjolla kympinsakista ihan kelpo kerroin. Ruudusta 11 lähtevä Val77eri voi hyvinkin olla tänään pisteillä ja eiköhän sieltä edeltä muutama autokon keskeyttele. Monta muutakin nimeä tuolta voi ottaa kupongille. Esteban Ocon on melkein pomminvarma kympinsakkilainen jos auto kestää, Tsunoda ja Gaslykin sinne varmasti hamuavat. Mitä sinä pistät kupongille?

Formula 1 Ranskan osakilpailu
TOP 10 lopputulos
Kertoimet Stake.com
Kertoimet
Stake.com
Max Verstappen1.14
Charles Leclerc1.14
Sergio Perez1.20
Lewis Hamilton1.22
George Russell1.25
Carlos Sainz1.33
Lando Norris1.35
Fernando Alonso1.45
Daniel Ricciardo1.83
Esteban Ocon1.83
Valtteri Bottas2.10
Yuki Tsunoda2.50
Pierre Gasly2.60
Sebastian Vettel3.00
Alexander Albon3.50
Kevin Magnussen3.50
Mick Schumacher3.75
Guanyu Zhou3.75
Lance Stroll3.75
Nicholas Latifi7.00