parhaat vedonlyöntisivut

Formula 1 Imolassa – kauden ensimmäinen sprinttiviikonloppu

Väliviikonlopun jälkeen Formula 1 ajokit pärähtävät jälleen käyntiin. Tällä kertaa vuorossa on Emilia-Romagnan F1 GP ja sehän tietää sitä että ollaan Italiassa ja Imolassa! Kyseessä on yksi kauden erikoisuuksista, sillä tänä viikonloppun ajetaan myös sprinttikisa. Viime kaudesta systeemit ovat hieman vaihtuneet.

Aikataulullisesti mennään samalla tavalla kuten viime kaudella, eli perjantaihin kuuluu tunnin harjoitus ja tämän jälkeen jo aika-ajot. Aika-ajojen tulos määrittää puolestaan lähtökohdat lauantain sprinttikisaan. Lauantaina ajetaan toinen tunnin harjoitus ja lauantain 100 kilometrin mittainen sprinttikisa sitten määrittää lähtökohdat sunnuntain F1 kisaan.

Viime kaudella sprinttikisan kolme parasta sai pisteitä, tällä kaudella peräti kahdeksan parasta saavat pinnoja malliin 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 ja 1. Näin Sprintistä pyritään tekemään houkuttelevampaa talleille. Tällä kaudella tilastoihin merkitään paaluksi perjantain aika-ajojen nopein aika, viime kaudella tuo aika merkittiin hieman hassusti sprinttikisan voittajalle.

F1 viikonloppu tarjoaa jälleen mainiosti erilaisia kertoimia kisaan ja varsinaisia herkkukertoimia on tarjolla ennen kuin yhtäkään metriä on viikonlopusta ajettu. Voit betsata jo alkaen vapaista harjotuksista, joten lisäjännitystä kisakatsoimoihin voit saada vedonlyönnin avulla.

Imolan rata vaatii jälleen moottorilta isoja tehoja, miten luotettavuusongelmista kärsivä Red Bull pärjää tässä Ferraria vastaan? Charles Leclercin aika-ajojen voittokerroin 2.00, Max Verstappenin kerroin Boom Casinolla 2.60. Kummalle nämä aika-ajot menee? Tsekkaa:

Emilia-Romagnan GP:n lähetysajat

Kyseessä siis kauden ensimmäinen sprinttiviikonloppu ja kisan aikataulu poikkeaa reippaasti muista kisoista. Kisoja piti tulla tälle kaudelle jopa kuusi kappaletta, mutta kompromissina jatkettiin kolmella sprinttikisalla.

Perjantai 22.4.
Klo 14:25 Vapaat harjoitukset 1
Klo 18:00 Aika-ajot

Lauantai 23.4.
Klo 13:25 Vapaat harjoitukset 2
Klo 17:30 Emilia-Romagnan sprinttikilpailu
(100km)

Sunnuntai 24.4.
Klo 15:00 F1-studio
Klo 16:00 Emilia-Romagnan F1 GP

Klikkaa tästä kellonaikaa ja napauta kisatapahtumat omaan kalenteriisi ja et missaa tärkeitä tapahtumia. Laita vaikka muistutus reilusti ennen tapahtuman alkua ja pääset voitelemaan kisaeväät ja vaikkapa betsaamaan tapahtumista.

10su11ma12ti13ke14to15pe16la17su18ma19ti20ke21to22pe23la

Ei tiedossa olevia otteluita lähiaikoina.

Näytä kaikki ottelut