parhaat vedonlyöntisivut

Formula 1 kauden jälkipyykki jatkuu yhä – Michael Masille potkut?

Formula 1 kauden 2021 raunioissa kytee yhä. Huiman taiston jälkeen Max Verstappen kruunattiin kauden mestariksi tavalla, joka ei taida jättää ketään kisaa katsonutta kylmäksi. Vaikka Mercedes-talli on jo virallisesti hyväksynyt tuomariston tekemän ratkaisun ja vetänyt valituksia ja protesteja takaisin, ei tämäkään soppa ole vielä pois hellalta.

Lewis Hamiltonin kerrotaan olevan edelleen lievässä shokissa tapahtumista ja on väläytelty jopa miehen lopettamista edelliseen kauteen. Näin tuskin tulee tapahtumaan, mutta tällä hetkellä ajaminen ei taida olla ihan se miehen ykkösprioriteetti. Alkavalle kaudelle Mercedes pestasi George Russellin ja Hamiltonin sopimus pitää kuskin Mercedes-tallissa aina kauden 2023 saakka.

Hamilton odottaa FIA:n ratkaisua

Useiden lähteiden mukaan Hamilton odottelee FIA:n lopullista ratkaisua viime kauden viimeisen kisan tapahtumista. Kisajohtaja Michael Masi ei noudattanut laadittuja sääntöjä kauden viimeisessä kisassa ja Hamiltonin kerrotaan menettäneen luottamuksensa juuri kyseisen henkilön toimintaan kisajohtajana.

Mercedeksen talli ja Hamilton odottavat nyt siis mitä FIA asialle tekee. FIA on eri tietojen mukaan käynnistänyt Yas Marina -radan tapahtumista sisäisen tutkimuksen. Sarjan uusi presidentti Mohammed Ben Sulayem on myös ottanut sydamen asiakseen saada Hamilton takaisin ruotuun maaliskuussa alkavelle kaudelle.

FIA on luvannut ratkaisuja ennen kauden 2022 alkua, tämä tietänee sitä että jotain saamme kuulla ennen 23.2.2022, jolloin on määrä aloittaa ensimmäiset testaukset. Bahrainin kisa käydään 20.3.2022, onko tuolloin kisajohtajan puikoissa joku muu kuin Michael Masi? BBC:n tietojen mukaan Mercedes olisi tyytymässä tässä ratkaisuun, jossa FIA antaisi lähtöpassit juuri Michael Masille ja FIAn toiselle toimihenkilölle (Nikolas Tombazis, F1-tekninen johtaja). Mutta kuka Masin tilalle?

V sport esittelee tänään F1-tiiminsä

V sport esittelee virallisesti tänään oman F1-tiiminsä. Alkavalle kaudella Formula 1 televisiointi siirtyy V sport ja Elisa Viihde Viaplay – palvelun piiriin. Lähes kaikki nimet on jo vuotaneet aikaisemmin julkisuuteen, viimeisimpänä eilen tiistaina useat eri lähteet kertoivat Niki Juuselan jatkavan Formula ykkösten pääselostajana.

Elisa Viihde Viaplayn F1 lanseeraus tänään keskiviikkona 12.1.2022 kello 14:00.