parhaat vedonlyöntisivut

Formula 1 Saudi Arabian osakilpailu ajetaan tänään

Formula 1 -sarjan toinen osakilpailu ajetaan tänään Saudi-Arabian Jeddassa. Kisan yllä on melkoisen tummia pilviä, sillä sarjan yhden pääsponsorin öljysäiliöitä vastaan on tehty ohjusiskuja. Ja nämä iskut ovat tapahtuneet vain n. 10-15 km päässä, joten ei mikään ihme että sarja järjesti oman kriisipalaverin asian tiimoilta. Lopputulos oli se, että kisa tullaan ajamaan, mutta soraääniäkin on varmasti ollut.

No mutta, sitten itse kisaan. Aika-ajoissa nähtiin melkoisia pamauksia siinäkin. Ensimmäinen paukku taisi olla Lewis Hamiltonin jääminen ensimmäiseen osioon aika-ajoissa. Oliko ohjusiskut Hamiltonin keskittymiselle liikaa, sillä tallin toinen kuski, George Russell, kuitenkin hätyytteli ihan kärkisijoja?

Kisasta voi betsata monella eri tavoilla, siirry tästä suoraan F1-kertoimiin ja katso mitä Mr. Green tarjoaa juuri nyt:

Vakava pommi nähtiin näissä aika-ajoissa kun Mick Schumacher täräytti nopealla katuradalla seinään. Kuski vietiin lopulta helikopterilla tarkkailuun ja ei starttaa tämän päivän kisaan.

Kolmas pommi nähtiin aika-ajojen viimeisessä osassa kun paalupaikan nappasi monen yllätykseksi Red Bullin kakkoskuski Sergio Perez. Ferrarikaksikko Charles Leclerc ja Carlos Sainz valloitti sijat 2-3 ja Max Verstappen oli ”vasta” neljäs.

Kertoimet F1 kisaan

Illan kisaan on tarjolla varsin herkullisia kertoimia. Aika-ajojen jälkeen nähtiin taas muutoksia kertoimiin ja tässä esimerkiksi William Hillin peruskertoimet itse kisaan. Tässä kahdeksan pienintä kerrointa voittoon ja kolmen sakkiin (TOP3):

  • Leclerc, Charles, 2.75 ja 1.30
  • Perez, Sergio, 3.50 ja 1.50
  • Verstappen, Max, 3.75 ja 1.45
  • Sainz Jr., Carlos, 8.00 ja 1.90
  • Russell, George, 51.00 ja 6.00
  • Hamilton, Lewis, 61.00 ja 9.00
  • Alonso, Fernando, 151.00 ja 15.00
  • Bottas, Valtteri, 151.00 ja 15.00

Toivotaan että negatiiviset ”pommit” tältä viikonlopulta olivat tässä. Olisiko tässä jopa Valtteri Bottaksella mahdollisuudet palkintopallille? Se melkein vaatisi kahden kärkitallin autojen muutamaa keskeytystä. Turva-auto tulee melkoisen suurella todennäköisyydellä radalle, joten montako keskeytystä nähdään ja kuka mahtaa olla ensimmäisenä ruutulipulla?

Klikkaa tästä tapahtumat omaan kalenteriisi, F1 osakilpailu tänään kello 20:00 alkaen!

6ti7ke8to9pe10la11su12ma13ti14ke15to16pe17la18su19ma

Ei tiedossa olevia otteluita lähiaikoina.

Näytä kaikki ottelut