parhaat vedonlyöntisivut

Formula 1 Unkarin osakilpailu tänään kello 16:00!

Formula 1 -sarjan ehkä kauden suurin aika-ajoyllätys nähtiin lauantaina, kun Mercedeksen George Russell täräytti paalupaikalle. Tallikaveri ja lajilegenda Lewis Hamilton jäi sutimaan kauas taakse ja sarjaa johtavan Max Verstappenin autosta hävisivät mystisesti tehot aika-ajojen kolmannessa osassa. Ferrareilla on nyt paikka kiriä hieman Red Bullin etumatkaa, minkälainen fiasko Punaisille Härille tästä oikein tulee?

George Russellin paalukiekka:

Lisää mielenkiintoa tuo ennustettu sää, joka lupailee jälleen vesipisaroita radan pintaan. Ei paljoa, mutta varmasti tarpeeksi jotta se vaikuttaa tähän kisaan jollain tavalla. Renkaanvaihtoruletti voi pyöriä vinhana jos merkit pitävät kutinsa iltapäiväksi. No, kyse on säästä, joten ennustaminen on vaikeampaa kuin tämän osakilpailun voittajan ennustamainen.

Unkarin GP lähetys käyntiin 15:00

Viaplayn studiolähetys starttaa tänään kello 15:00 ja itse kisastartti on kello 16:00. Toki jos nyt rankasti sataa, niin starttia voidaan joutua siirtämään.

William Hill Formula 1 -kertoimet iltapäivälle tuovat varsin herkulliset asetelmat, eiköhän se voittaja tästä joukosta löydy?

Formula 1 Unkarin GP
Startti kello 16:00
William Hill
Formula 1
Kertoimet
Charles Leclerc2.50
Carlos Sainz3.75
George Russell4.25
Max Verstappen9.00
Lewis Hamilton19.00
Lando Norris26.00
Sergio Perez81.00
Fernando Alonso101.00