parhaat vedonlyöntisivut

Helmarit kohtaa illalla kivikovan Saksan

Naisten jalkapallon EM-kisojen viimeisessä lohkopelissä Suomi kohtaa vakuuttavasti Tanskaa ja Espanjaa vastaan esiintyneen Saksan. Suomelle tämä on kisojen viimeinen ottelu, se sinetöityi viimeistään tiistaina kun joukkue koki niukan 0-1 tappion Tanskalle. Tanskaa vastaan Suomi pelasi sitkeästi ja oli lopussa lähes tasoittaa ottelun, mutta saldoksi pelistä jäi lopulta vain maalin tappio ja hiki otsalle.

Hiki tulee varmasti Saksaakin vastaan, joukkue on tehnyt takuuvarmaa työtä kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Ei tappioita, ei päästettyjä maaleja. Ottelun kertoimet ovat reippaasti Saksalle, olisiko tässä Helmareiden päätavoite saada se kuparinen rikki?

Suomi – Saksa lähetys

Tuttuun tapaan Helmareiden peli YLE:n kanavilta ja YLE Areenasta. Ottelu alkaa kello 22:00 ja lähetys starttailee kello 21:50. B-lohkon ottelun Milton Keynesistä Englannista selostavat Matti Härkönen ja Mikko Aaltonen.

Maanantaina 18.7. on viimeinen lohkopelipäivä ja puolivälierien pariin päästään kahdeksan parhaan joukkueen kanssa seuraavasta keskiviikosta (20.7.) lauantaihin (23.7.). Välierät luvassa sitten tiistaina 26.7. ja keskiviikkona 27.7., finaali pelataan heinäkuun viimeinen päivä kello 19.00.