parhaat vedonlyöntisivut

Hiihdon MM-kisapaikat jaossa maailmancupissa

Hiihdon maaimancupissa hiihdetään tänä viikonloppuna mielenkiintoiset kisat. Hiihtäjät antavat viimeisiä näyttöjä vajaan kuukauden päästä alkaviin Hiihdon MM 2023 kisoihin! Ranskan Les Roussesissa hiihdettävät kisat tarjoavat erinomaista viihdettä koko rahalla!

Perjantaina on naisten ja miesten vapaan kympin kisat, lähetys Viaplayn sporttikanavien kautta tuosta setistä kello 13:00 alkaen. Lauantaina on sitten vuorossa Sprintit, päivä aloitetaan karsinnoilla kello 13:00. Sunnuntaina hiihdetään 20 kilometrin kisat, ensin vuorossa naiset (13:45) ja sen jälkeen miehet (15:45)

Joukkuessa on jo ns. varmoja kisoihin lähtijöitä, mutta toki siellä on myös muutamia paikkoja jäljellä. Kenet sinä tästä ryhmästä laittaisit kisoihin?

Vedonlyönti hiihdon maailmancupista

Kertoimia taas riittää ja tässä naisten kertoimet pääsystä kolmen parhaan joukkoon. Onko Krista Pärmäkoski vapaan kunto mikä? Entä Kerttu Niskanen? Kyllähän näillä kertoimilla saa taas jännittää. Kertoimet iBet-peliyhtiöltä.

Ei Iivon vapaa ole ihan perinteisen tasolla, mutta olisiko mahdollisuuksia näyttää ja pistää itsensä kolmen joukoon? Edelle menee suosikeissä melkoinen nippu miehiä, joten… Kertoimet iBet.