parhaat vedonlyöntisivut

Historian noloin rökäletappio NBA:ssa

Torstaina pelattu Memphis Grizzliesin ja Oklahoma City Thunderin välinen koripallo-ottelu jäi pysyvästi NBA:n historiankirjoihin. Kappale tulee kuitenkin olemaan mieluisaa luettavaa vain Memphis Grizzliesille, sillä joukkue onnistui nöyryyttämään Oklahoma City Thunderia pöyristyttävällä 73 pisteen voittomarginaalilla.

Pelin lopputulos 152-79 on NBA:n kaikkien aikojen suurinumeroisin kotivoitto. Edellinen vastaava ennätys oli vuodelta 1991, jolloin Cleveland Cavaliers voitti Miami Heatin 68 pisteen erolla tuloksella 148-80.

Torstainen ottelu oli Grizzliesin ilotulitusta alusta loppuun asti. Jo puoliajalla tulostaulun lukema oli jäätävät 72-36, ja toisella puoliajalla joukkueiden välinen piste-ero kävi jopa 78 pisteessä.

Meneillään oleva kausi ei ole muutenkaan kuulunut Oklahoma City Thunderin parhaisiin. Torstainen tappio oli joukkueelle jo kahdeksas putkeen, ja viime keväänä Thunder takoi ennätyksen myös suurinumeroisimmasta kotitappiosta hävitessään Indiana Pacersille 57 pisteellä.

Memphis Grizzlies puolestaan on voittanut kolme viimeisintä otteluaan. Torstain pelissä joukkue myös teki monia seuraennätyksiä, esimerkiksi suurimman pistemäärän sekä parhaimman heittotarkkuuden ennätykset.