parhaat vedonlyöntisivut

HJK Betisin vieraana – Europpaliigan alkusarja päätökseen!

Tänään torstaina saadaan päätökseen myös Eurooppaliigan lohkovaihe. Mielenkiintoa riittää vielä viimeisellekin kierrokselle, tosin muutamia asioitahan täälläkin on jo ratkennut. Lohkovoittajat etenevät suoraan pudotuspelien seuraavaan vaiheeseen, lohkokakkoset pelaavat 1/16 finaalit omasta jatkopaikasta. Lohkokolmoset osallistuvat puolestaan Euroopan Konferenssiliigan pudotuspeleihin. Nämä kaikki ovat isoja asioita eikä vähiten rahanarvoisesti.

Viime viikon viidennen ottelukierroksen jälkeen ratkesi jo muutamissa lohkoissa jo lohkovoittaja ja muutama muukin sijoitus, mutta tällekin kierrokselle riitti mukavasti jännitettävää. Kaikki ottelut katsottavissa Viaplayn suoratoiston kautta.

Real Betis – HJK tänään kello 22:00

Tsekkaa runsas ottelukatsaus kalenteristamme ja valkkaa parhaat matsit omaan katselukokemukseen ja vedonlyöntiin. Tsekkaa vaikka mitä Tonybet tarjoaa tälle kierrokselle kertoimien muodossa. Muista hyödyntää myös vedonlyöntiyhtiön mainio Forecast-kampanja. Lähinnä Vakioveikkaus-peliä muistuttava arvaussetti voi tuoda voittoina ilmaisvetoja tai silkkaa käteistä!

Tonybet Forecast kampanja