parhaat vedonlyöntisivut

Huima urheilusunnuntai taas edessä!

Tammikuinen sunnuntai, tarjolla jälleen huimasti jännitettävää aamusta alkaen. Lätkäniilot ovat väijyneet yön NHL-pelit varmasti loppuun asti ja illallahan on lisää Prime Time herkkua luvassa. Tämän sunnuntain Prime Time ottelut kruunaa Dallas Stars – Florida Panthers ottelu, siellähän on parhaimmillaan vaikka kuinka monta suomalaista kentällä.

Ennen tuota jo kello 10:00 hypätään Otepäässä miesten yhdistetyn normaalimäki. Eilenhän Ilkka Herola sijoittui kokonaiskilpailussa hienosti toiseksi upean hypyn jälkeen, Eero Hirvonen oli myös kympin sakissa, miten mennään tänään?

Tenniksen ystäville on luvassa mm. Adelaiden ATP-kisailuista Novak Djokovic – Sebastian Korda ottelu. Itse Australian Avoimethan alkavat vasta sitten viikon päästä. Discovery+ ja Eurosport näyttävät tuttuun tyyliin.

Lisäjännitystä näihinkin lajeihin saa lyömällä vetoa, muistathan myös iBetin Sunday Funday -kampanjan!

Sairas loppunousu

Tour de Skillä on luvassa huimat loppunousut. Naisten kisa on merkitty alkavaksi kello 12:00 ja miesten loppunousut sitten kello 13:40. Raakaa ja rankkaa hiihtourheilua luvassa. Ampumahiihdossa hiihdetään pariviestejä Pokljukassa ja yhdistetyssä hiihdetään 10 kilometrin kilpailu 14:30 alkaen. Lumella mennään kovaa myös alppihiihdon puolella.

Kerttu Niskasen palkintopallisijoituksesta saa melkoisen kovan kertoimen Mobilebetillä.

Talviurheilun lisäksi tarjolla on runsaasti mm. jalkapalloa, pikaluistelua, lentopalloa, käsipalloa… huhheijaa!

Tsekkaa koko päivän ohjelma etusivultamme ja pistä kellonaikaa näpäyttämällä tärkeimmät tapahtumat omaan kalenteriisi!