parhaat vedonlyöntisivut

Huuhkajat lentoon Kansojen liigassa

Suomi kohtaa lauantaina 4.6.2022 Bosnia-Hertsegovinan Helsingin Olympiastadionilla. Ottelu starttaa tänään kello 19:00 Tiivis ottelutahti eri joukkueilla tarjoaa kannattajille melkoisesti katsottavaa ja tietenkin kannatettavaa.

Markku Kanervan valitsema Huuhkajat joukkue on varsin nimekäs ja joukkueelta odotetaan vähintään kotikentältä hyviä tuloksia. Pisteet olisivat todella tervetulleita molemmista kotiotteluista ja saa sieltä vieraskentiltäkin niitä tuoda. Joukkueen tähtinä ovat etenkin Lukas Hradecky, Teemu Pukki ja Joel Pohjanpalo, mutta kyllähän tässä on taas Joukkue isolla Jiillä!

Suomi lievä ennakkosuosikki

Vedonlyöntisivustot tarjoavat luonnollisesti kyseiseen otteluun ja koko UEFA Nations Leagueen valtavasti vedonlyöntimahdollisuuksia ja ihan peruskertoimista on pääteltävissä se, että Suomi on lievä ennakkosuosikki.

Suositulla iBet-peliyhtiöllä ottelun pitkävetokertoimet ovat 2.65 – 3.25 – 2.85, joten peli voi sen mukaan kääntyä kummalle tahansa ja tasapelikään ei varmasti ole kaukana. Me toki toivomme Huuhkajien voittoa heti tästä ensimmäisestä pelistä.

Suomi – Bosnia-Hertzegovina
4.6.2022 klo 19:00
iBet-kertoimet
Suomi2.65Lyö veto
Tasapeli3.25Lyö veto
Bosnia-Herzegovina2.85Lyö veto

Pelejä tulee lähipäivinä kuin sieniä sateella ja mansikoita kesällä. Cmore-suoratoistopalvelun kautta tarjolla on mielenkiintoisia pelejä. Nappaa tästä parhaat pelit omaan kalenteriisi ja tilaa muistutus sitä kautta!

7to8pe9la10su11ma12ti13ke14to15pe16la17su18ma19ti20ke

Ei tiedossa olevia otteluita lähiaikoina.

Näytä kaikki ottelut