parhaat vedonlyöntisivut

Huuhkajat – San Marino tänään kello 19:00!

EM 2024 -kisojen karsinnat ja ottelu numero 4. San Marino vierailee Huuhkajien vieraana ja eihän tästä kelpaa mikään muu kuin kolme pistettä!

Huuhajat pelasivat tuloksellisesti varsin mainion pelin Sloveniaa vastaan ja täpötäyden Olympiastadionin taululla oli ottelun tauottua lukemat 2-0. Vastustajalla oli toki omat paikkansa, mutta niin vain Suomen maali varjeltui takaiskuilta. Kolme pinnaa ja hyvä niin!

Suomi – San Marino 19.6. klo 19

Suomi lähtee isona ennakkosuosikkina otteluun. Tämän ottelun vedonlyöntikertoimet ovat sitä luokkaa että ihan näillä pitkävetokertoimilla ei betsiä kannattane edes pistää. Toki tasoitusvedolla voisi saada aikaan ihan kovan kertoimen. Peruskertoimet 1.02 – 19.00 – 151.00 eivät San Marinolle kovin kivaa iltamaa lupaa. Helteessä pelattava peli varmasti tarjoaa kuitenkin hikisen illan!

YLE Studio-osuus kello 18:15 alkaen tästä.

YLE Suomi – San Marino kello 18.50 alkaen tästä

Tasoitusvedossakin kertoimet ovat varsin maltillisia. San Marino on viimeksi hävinnyt kotona Kazakstanille 0-3, sitä ennen Slovenialle vieraissa 2-0 ja sitä ennen sitten Pohjois-Irlannille 0-2 kotona. Maali on tekemättä, mutta eipä siellä kolmea maalia enempää San Marinon bussipuolustukselle ole tehty.

2010 Suomi – San Marino päättyi 8-0, toki moiset lukemat kelpaavat tänäänkin. Tässä iBetin tasoitusvedon kertoimia peliin:

Tsekkaa nämä ja monet muut kertoimet otteluun iBetiltä. Muista myös vaihtuvakertoiminen livevedonlyönti. Lisämaustetta matsin seuraamiseen, missä ikinä oletkaan!