parhaat vedonlyöntisivut

Iivo Niskanen avasi Suomen mitalitilin Pekingissä – pronssia skiathlonissa!

Suomen mitalitili Pekingin olympialaisissa on avattu. Iivo Niskanen hiihti mainiosti mitaleille hiihdon 15 (perinteinen) + 15 vapaa. Perinteisen kisan jälkeen Niskanen oli yhdessä Alexander Bolshunovin kanssa kärjessä, kun tultiin vaihtamaan suksia, mutta sen jälkeen venäläinen olympiavoittoja meni menojaan.

Voittajaksi hiihti ylivoimaisesti Alexander Bolshunov, kakkoseksi tuli Denis Spitsov ja pronssia siis Iivo Niskaselle. Perttu Hyvärinen hiihti hienosti sijalle 7.

Lisää mitalihiihtoja tulossa

Kisaladut Pekingissä ovat erittäin raskaat ja se näkyi kilpailussa isoina eroina. Käytännössä Kärkinelikko hiihti koko vapaan osuuden yksinään.
Seuraavat maastohiihdon tapahtumat hiihdetään tiistaina, jolloin vuorossa on naisten ja miesten Sprintit.

Torstaina hiihdetään naisten 10 kilometrin perinteinen kilpailu, jossa Kerttu Niskasella ja Krista Pärmäkoskella on mahdollisuus mitaliin. Myös perjantain ohjelmassa oleva miesten 15 kilometrin perinteisen kisa on potentiaalinen menestyksen paikka.

Lauantaina 12.2. hiihdetään naisten 4 x 5 km viesti ja miesten viesti (4×10 km) hiihdetään sunnuntaina. Keskiviikkona 16.2. ovat vuorossa naisten ja miesten parisprintit. Lauantaina 19.2. vuorossa on miesten vapaan 50 kilometriä ja sunnuntaina naisten vapaan 30 kilometriä yhteislähdöllä.