parhaat vedonlyöntisivut

Ilkka Herola nappaa tänään mitalin Pekingissä?

Pekingin Olympialaisissa on tänään jälleen potentiaalinen mitalipäivä suomalaisille. Yhdistetyn normaalimäki + 10 kilometrin hiihto tarjoaa suomalaisittain herkulliset odotukset. Tämä mieltä ovat myös vedonlyöntikertoimet, jotka kertovat myös mahdollisesta mitalista.

Kultainen olympiamitali vaatisi Ilkka Herolan huippuonnistumista ensin mäessä ja tykkihiihtoa sitten myöhemmin ladulla. Mäessä tulisi onnistua edes kohtuullisesti jotta mitali olisi mahdollinen. Herolan hiihtovauhdin tietävät kaikki, mutta jos hyppy epäonnistuu, tietää se korkeimmillaan sijoitusta ”kympin sakissa”, mikä toki hieno sijoitus sekin olympialaisissa. Mutta ei sitä mitä odotukset ovat.

Vedonlyöntikertoimet Yhdistetyn hiihtoon

Eri vedonlyöntisivustot tarjoavat erilaisia kohteita yhdistetyn kilpailuun. Esimerkiksi Mr Green tarjoaa voittajavetoon kertoimia, samoin kuin sijoille 1-3 sijoille omat kertoimet. Mr Green tarjoaa myös mielenkiintoisa Head-to-Head vetoja.

Johannes Lamparter lähtee ennakkosuosikkina päivän kilpailuun. Mr Greenillä voittokerroin on 2.75, kerroin kolmen sakkiin on vain 1.40. Jorgen Graabak on varustettu puolestaan voittokertoimella 3.35, kolmen sakkiin kerroin on 1.45. Vinzenz Geiger on iso ehdokas kolmen sakkiin, koko kisan voittokerroin on 4.50 ja palkintopallille 1.55.

Herola voittoon?

Ilkka Herolan voittokerroin on 6.00 ja kolmen parhaan joukkoon 2.25. Eero Hirvonen löytyy myös kerroinlistalta yhdessä Arttu Mäkiahon kanssa, voittokerroin molemmilla on 201.00 ja kolmen parhaan joukkoon kerroin on 51.00. Suomen neljäs edustaja Perttu Reponen ei ole saanut kertoimia.

Head-to-Head vedoissa Herola – Graabak 2.35 – 1.52 on herkullinen kerroin tarjolla, samoin kuin toki Ilkka Herola – Julian Schmid 1.60 – 2.20. Kaksi muuta Herola betsiä ovat Herola – Espen Björnstad 1.45 – 2.60 ja Herola – Vinzenz Geiger 2.20 – 1.60. Herolan täysosuma toisi siis monesta eri vedosta melkoisen potin!

Sportaza sivustolla Ilkka Herolan kerroin on 6.60 voittajavedossa, kolmen sakkiin kerroin on 2.31.

Yhdistetyn normaalimäen mäkiosuus (H106) alkaa tänään kello 10:00 ja hiihto-osuuden vuoro (10km) on luvassa kello 13:00 alkaen.