parhaat vedonlyöntisivut

Ilmaista lisäjännitystä Valioliigaan – Fantasy Premier League!

Engannin Valioliigan virallinen fantasiafutis eli FPL on täysin ilmainen pelata. Yhdellä muodostamallasi joukkueella voit osallistua useisiin eri kimppa-liigoihin ja myös Ottelut.com tarjoaa yhden mahdollisuuden loistaa omalla tietämyksellä ja toki myös onnenkantamoisilla. Lähde mukaan liigaan ja näytä kykysi! Seuraillaan Valioliigan uutisissa myös Fantasyn tapahtumia!

Nythän on niin, että jokaisen peliviikon deadline on 1,5h ennen ensimmäisen pelin alkua, joten suosittelemme laittamaan hyvissä ajoin oman joukkueesi kuntoon ennen tuota deadlinea, joka kauden avauksessa on siis jo perjantaina kello 20:30 (klo 22 alkaa Burnley – Manchester City).

Toki ehdit mukaan myöhemminkin ja vaikkapa vasta joulukuussa jos haluat taistella vaikkapa tammikuun paras manageri tittelistä. Kohta mennään!

Fantasy Premier League (FPL) Ottelut.com kimppa

Pelaatko virallista Valioliigan fantasyfutista? Varmaan tiesitkin että yhdellä joukkueella voit osallistua moneen eri kimppaan ja liigaan. Käy tutustumassa mistä oikein on kyse ja liity ihmeessä myös Ottelut.com -kimppaan. Jaossa ainakin mainetta ja ehkä jopa mammonaakin!

Liity mukaan OttelutCom kimppa -kimppaan! (auto-join linkki jos olet jo rekisteröitynyt palveluun ja kirjautunut). Jos et ole vielä rekisteröitynyt, tee se osoitteessa https://fantasy.premierleague.com/

OttelutCom kimppaliigan koodi on: tuu241

Positiossa FPL Kimppa

Ja kun kerran olet sen oman joukkueesi päättänyt tehdä, niin tässä myös mainio tulokas tälle kaudelle. Osallistu alusta alkaen tai vaikkapa kesken kauden jos siltä tuntuu. Käy samalla kirjautumassa Positiossa Discord kanavalle. Iso suositus Positiossa Valioliiga kausiennakoille ja FPL jaksolle. Käy kuuntelemassa ja ota seurantaan!

FPL Podcast Suomi

Suomen parhaalla FPL-podcastillä on myös oma kimppaliiga, johon kannattaa ehdottomasti myös liittyä. Ota samalla haltuun herrojen lähes viikoittainen podi, sieltä selviää vähintäänkin se mikä meni edellisellä viikolla väärin ja miten metsään se kapteenin valinta oikein meni. Ja totta kai ne parhaat vinkit kannattaa täältä ottaa myös haltuun!