parhaat vedonlyöntisivut

Itä-Länsi viikonloppu Tampereella 9.-10.7.2022

Perinteinen Itä-Länsi pesisviikonloppu pelataan tänä vuonna Tampereella. Jo perjantaina 8.7. on tarjolla huippupesistä kun miesten superpesiksen ottelu Manse – Sotkamon Jymy on tarjolla kaikelle kansalle kello 18:00

Lauantaina kello 14:00 on vuorossa poikien 64. Itä-Länsi-ottelu ja kello 18:00 pelataan Miesten 87. Itä-Länsi-ottelu. Sunnuntaina on sitten vuorossa Tyttöjen 45. Itä-Länsi-ottelu kello 11:00 ja Naisten 60. Itä-Länttä päästään seuraamaan kello 15:00.

Itä-Länsi televisioinnit

Ruutu+ palvelu näyttää pelejä seuraavasti:

  • La 13:55 Poikien Itä-Länsi
  • La 17:45 Miesten Itä-Länsi
  • Su 10:55 Tyttöjen Itä-Länsi
  • Su 14:45 Naisten Itä-Länsi

Ruutu+ kanavan lisäksi miesten ja naisten ottelut näytetään JIM-kanavan kautta.

Miesten Itä-Länsi

Miesten Idän joukkueen pelinjohtajana toimii Iiro Haimi, 2. pelinjohtajana on Jussi Haapakoski ja joukkueenjohtajana Antti Hartikainen. Lännen joukkueen pelinjohtajana on Tomi Niskanen, 2. pelinjhtajana on Pasi Tyynelä ja joukkueenjohtajana toimii Matti Iivarinen.

Kokeneimmat pelurit ovat Idän joukkueen Sami Haapakoski ja Lännen Henri Puputti. Molemmille kyseessä on 17. arvo-ottelu.

Naisten Itä-Länsi

Naisten Idän joukkueen on koonnut Jussi Viljanen, Mikael Sillanpää ja Marjukka Urpelainen, lännen joukkueesta vastaavat Jarkko Pokela, Antti Vihtkari ja Nina Taipale.

Lännen joukkueen kokenein itä-länsi peluri on 7. arvo-otteluun valmistautuva Susanna Puisto, idän puolelta löytyy Emma Körkkö, jolla on jo 8. Itä-Länsi edessä.

Kaikkien joukkueiden kokoonpanot löydät Superpesis.fi sivuilta.