parhaat vedonlyöntisivut

Italian ympäriajossa viimeinen viikko käyntiin!

Maanantain ansaitun lepopäivän jälkeen on taas aika pyöritellä hieman ketjuja. Giro d'Italian kova viimeinen viikko alkaa ja tarjolla on todellista rutistusta. Eurosportin Peter Selin johdattaa katselijat jälleen jopa hypnoottiseen pyöräilysessioon tiistaista sunnuntaihin ja tarjolla on joka päivälle monta tuntia upeita maisemia, hikeä, kyyneliä ja ehkäpä hieman sitä vertakin.

Betsejä kannattaa asetella tänäänkin itse kisaan, totutusti tarjolla on edelleenkin kokonaiskisan voittajakertoimet, nuoren kisaajan voittokertoimet sekä tietenkin päivän osakilpailun voittajan kertoimet mäkikilpailun voittajaa unohtamatta.

Tällä hetkellä tuo mäkikirikilpailu on kahden kauppa. iBetin kerroinvalikossa Giulio Ciccone (1.90) ja Koen Bouwman (3.50) ovat ykkösehdokkaita voittamaan tämän kisan. Nuorten kisa on menossa melko varmasti Joao Almeidalle, Juan Pedro Lopez on sen verran kertoimissa nyt perässä. (1.05 – 10.00)

Etappi numero 16

Tiistain etappi, välipäivän jälkeen ajettava etappi numero 16 tulee jälleen tarjoamaan melkoisen komeaa maastoa ajamiseen. Salò – Aprica (Sforzato Wine Stage) startataan n. kello 12:00, joten vielä ehdit mukaan! Italiassa on jälleen suomalaisittain hellekelit, mutta korkealla vuoristossa kelit voivat tarjota myös n. 15 asteen lämpötiloja ja sadetta.

Tänään noustaan yli 5000 metriä kokonaisuudessaan ja reitille mahtuu melkoisen messeviä nousuja, joissa jyvät karsitaan todellakin akanoista. Luvassa on kapeita teitä, joissa kaltevuusprosentti on jopa yli 15%!

Ykkössuosikkina etapille lähtee kertoimien mukaan Richard Carapaz (2.75), Simon Yates (6.00) ja Jai Hindley (7.00) sekä Giulio Ciccone (7.50) siinä ihan peesissä kertoimien osalta. Ei sovi myöskään unohtaa Vincenzo Nibalia (9.00), jolla voi olla oma sanansa sanottavana tähän.

Kisaan saa lisäjännitystä myös betsaamalla head-to-head vetoja, käy katsomassa iBetin kertoimet tämän päivän ja tulevina päivinä loppuihin kisapäiviin vedot ja kertoimet. Giro tulee päättymään tulevana sunnuntaina ja sen jälkeen alkaakin pyöräilyn ystävien odottelu Ranskan ympäriajoa eli Tour de Francea varten.

Tsekkaa head-to-head vedot tästä!

18la19su20ma21ti22ke23to24pe25la26su27ma28ti29ke30to31pe

Ei tiedossa olevia otteluita lähiaikoina.

Näytä kaikki ottelut