parhaat vedonlyöntisivut

Itävallan GP klo 16:00 2.7.2023

Formula 1 – Itävallan GP viikonloppu on ns. sprinttiviikonloppu, eli tähän sunnuntain kisaan lähtöjärjestys ajettiin jo perjantain aika-ajoissa. Jotain osviittaa voimasuhteista antaa tähänkin kisaan varmasti eilisen lauantain tapahtumat, jossa siis ajettiin ensin sprintin aika-ajot ja itse sprintti.

Itävallan GP:n sunnuntain Formula 1 -karkeloihin ennusteltiin ainakin alkuviikosta reilua 20 asteen lämpötilaa ja pieni mahdollisuus vesikuuroihin. Nämä jos mitkä voivat vaikuttaa tämänkin kisan lopputuloksiin. Tälläkin radalla niistä tiukkoja kurveja on ja välttämättä sade ei osu edes koko radalle. Mikä talli tekee tarvittaessa ne ratkaisut oikeaan aikaan ja millä ne menee totaalisen pieleen? Jännittävä kisa tulossa!

Kisa tänään kello 16:00

Kisaan siis lähdetään perjantain aika-ajojen tulosten perusteella. Lauantin sprintin tapahtumilla ei tähän kisaan ole vaikutusta, jos ei nyt isompia rangaistuksia tai jopa vetäytymisiä sattunut. Kisa tuttuun tapaan Viaplay ja Vsport+ kanavilla suomeksi selostettuna. Voit myös katsoa kisan F1TVPro -palvelun kautta.

Viaplay studio-osuus starttaa jo kello 15:00 ja Itävallan GP -lähetys 15:45. Itse kisa starttaa kello 16:00 ja kisan aikana voit katsella mm. Bottaksen, Magnussenin ja Verstappenin onboard-kameroita. Lisäksi tarjolla on Onnboard Mixed -kanava, Timing, Track Positions ja Pitlane kamerat. Ei muuta kuin ruudut viritykseen!

Muiden kertoimet alkuviikosta olivat vähintään 501.00 iBetillä. Taasko Max juhlii?