parhaat vedonlyöntisivut

Jääkiekon MM 2023 finaali Saksa – Kanada tänään kello 20:20!

Tänään se sitten ratkeaa. Kumpi joukkueista nostelee pokaalia tämän illan finaalin päätteeksi ja kumman kohtalona on kokea hopeinen hymy? Katseet kiinnittyvät tiukasti tähän otteluun illalla ja tämän matsinhan näet MTV3 kanavan ja Cmoren suoratoiston kautta. Muista laittaa vedot kehiin ajoissa tähänkin peliin ja toki myös pronssiotteluun!

Kanada – Latvia ottelussa oltiin jo todella lähellä yllätystä kun Latvia oli jo parikin kertaa johdossa. Lopulta Latvian oli pakko myöntää Kanada paremmaksi ja Kanada meni lopulta loppuotteluun lukemin 4-2. Toisessa ottelussa nähtiin yksi kisojen isoimmista paukuista kun Saksa löi USA:n jatkoajalla. Samalla tässä oli sitten USA:n turnauksen ensimmäinen tappio! Win the right games!

Jääkiekon MM 2023 finaaliottelu on siis Saksa – Kanada ja ottelu alkaa kello 20:20. iBet kertoimet lupailevat tähän ainakin Kanadan hallintaa, sillä perus pitkävetokertoimet ovat 4.45 – 4.85 – 1.63. Olisiko Saksasta lyömään myös Kanada?

Pronssiottelu USA – Latvia kello 15:20

Pronssista pelataan jo kello 15:20 ja sekin tarjoaa varmasti hyvää taistelua pronssimitalista, vaikka kyseessä onkin kahden pettyneen joukkueen kohtaaminen. Mutta kyllä se pronssikin varmasti ajan saatossa kirkastuu, vaikka lähellä se finaalipaikkakin oli!

Latvialla on nyt mahdollisuus kirkastaa oma matkansa pronssimitaliksi, tämäkin olisi luonnollisesti isoa historiaa tälle maalle. Kannustuksesta se ei tietenkään tule jäämään kiinni!

USA – Latvia pronssiottelu kello 15:20, tässä kertoimet ovat selkeästi USA:lle, mutta eihän näitä ennenkään kertoimien perusteella ole ratkottu. iBet tarjoilee kertoimet 1.61 – 4.90 – 4.50, mutta joteinkin kisojen luonteelle sopisi että Latvia tästä saisi hienon palkinnon.