parhaat vedonlyöntisivut

Jääkiekon MM-kisat alkavat tänään, Suomi – USA avausmatsina!

Lätkän MM-kisat avataan tänään komealla tavalla, kun Suomi kohtaa Tampereen avausottelussa USA:n. Ottelu alkaa kello 16:20 ja samaan aikaan Riiassa pelataan Slovakia – Tshekki ottelu. Jääkiekon MM 2023 kisahuumaa on luvassa aina toukokuun lopulle.

Suomi – USA ja Slovakia – Tshekki klo 16:20

Kisat aloitetaan varsin hienoilla otteluilla. Suomi – USA ottelusta ei koskaan ole puuttunut tunnelmaa ja Slovakia – Tshekki -matsin panokset ja ennakkoasetelmat ovat kaikkien tiedossa. Miten yksi kisojen ennakkosuosikeista, eli Suomi aloittaa kisat ja miten Kari Jalosen Tshekki selviytyy 100 metrin aitojen ensimmäisestä esteestä?

Ottelut
klo 16:20
Kertoimet
iBet
Suomi
vs
USA
1.76
4.60
3.85
Slovakia
vs
Tsekki
4.95
5.15
1.54
Tsekkaa myös iBetin omat kampanjat – ja etenkin MM 2023 kisa!

Ruotsi – Saksa ja Latvia – Kanada klo 20:20

Avauspäivä jatkuu upeana kun Tampereella ruotsalaiset päästetään irti Saksaa vastaan. Jos on Suomi yksi isojen ennakkosuosikeista, sitä on myös Ruotsi. Mikäpä olisi sen makeampaa kuin voittaa maailmanmestaruus Suomessa.

Ennakkosuosikeista puheen ollen, yksi sellainen pelaa myös toista isäntämaata, Latviaa vastaan iltasella. Kanada on joskus sortunut kisojen alussa melkoiseen läpsyttelyyn, onko olut maistunut Riiassa vai nähdäänkö Latviaa vastaan kova Kanada? Katso viimeisimmät kertoimet kisoihin ja tämän päivän peleihin ja lyö vetoa!

Ottelut
klo 20:20
Kertoimet
iBet
Ruotsi
vs
Saksa
1.34
6.15
7.55
Latvia
vs
Kanada
9.95
7.55
1.24
Tsekkaa myös iBetin omat kampanjat – ja etenkin MM 2023 kisa!

Ottelut omaan kalenteriin – vedot ajoissa kehiin!

Klikkaa ottelulistauksestamme matsit ja tapahtumat omaan kalenteriisi ja pistä muistutus aloitusajankohdasta. Näin ehdit vielä katsomaan viime hetken kohteet ja kertoimet näihinkin otteluihin.

Tsekkaa eri sivustojen kertoimet Jääkiekon MM-kisoihin pääsivun kautta, tai katsasta tästä suoraan Mr Green kertoimet MM2023 kisoihin. Tästä puolestaan pääset William Hillin MM-jääkiekko 2023 kertoimiin.

Loput mainiot vedonlyöntisivustot löydät Ottelut.com sivumme vedonlyöntisivustot -osiosta. Hyödynnä näissä kisoissa myös parhaat vedonlyöntibonukset ja tarjoukset!