parhaat vedonlyöntisivut

Jalkapallon MM 2022 joukkueet viimein selvillä

Jalkapallon MM 2022 kisojen lohkojako on ollut selvillä jo pidempään, mutta ne viimeisetkin joukkueet ovat nyt selvillä. Viimeisenä joukkueena vuoden 2022 jalkapallon maailmanmestaruuskisoihin selvisi Costa Rica. Nyt siis kaikki 32 joukkuetta tiedetään ja lohkojakokin on nyt täydellinen. Samalla myös tiedetään lopullisesti se, miten tulevan loppusyksyn kisat tullaan pelaamaan otteluohjelman mukaan:

Lohko A: Qatar, Ecuador, Senegal, Hollanti
Lohko B: Englanti, Iran, USA, Wales
Lohko C: Argentiina, Saudi-Arabia, Meksiko, Puola
Lohko D: Ranska, Tanska, Tunisia, Australia
Lohko E: Espanja, Saksa, Japani, Costa Rica
Lohko F: Belgia, Kanada, Marokko, Kroatia
Lohko G: Brasilia, Serbia, Sveitsi, Kamerun
Lohko H: Portugali, Ghana, Uruguay, Etelä-Korea

Kisoihin on enää alle 160 päivää, mutta paljonhan tässä ennen kisojen aloitusta ehtii vielä tapahtua. Isoimmat jalkapallosarjat saadaan elokuussa käyntiin ja myös harjoitusmaaotteluita ehditään pelaamaan.

Jalkapallon MM 2022 lähetykset

Kisat ovat jo etukäteen herättäneet paljon hämmennystä ja jopa vastustusta, mutta monen sporttifanin mielestä tämä loppuvuoden pelikokeilu on ihan hyvä asia. Ilmeisesti pelit olisi voitu pelata myös keskellä kesää ilmastoiduissa halleissa, mutta nyt pelataan siis marras-joulukuussa 2022.

Livestreamit ja TV-lähetykset Jalkapallon MM-kisoista on tarjolla niin YLE:n kuin MTV3:n kanavilla, joten sohvallakin joutuu hieman surffailemaan. Tarkemmin näiden toimijoiden TV-urakan jakamisesta voit lukea aikaisemmasta Jalkapallon MM 2022 -uutisestamme.