parhaat vedonlyöntisivut

Jalkapallon naisten MM 2023 -kisat huipentuvat mitaliotteluissa!

Neljä parasta joukkuetta jäljellä ja kaksi matsia. Kuukauden kestäneet kisat ovat jo kalkkiviivoilla, mutta vielä on paljon ratkottavana! YLE:n välittämät kisat ovat tarjonneet taas upeita hetkiä jalkapallon parissa.

Tsekkaa YLE:n ennakot otteluihin ja luonnollisesti myös matsit!

Pronssiottelu Ruotsi – Australia la 19.8. klo 11:00

Kaksi varmasti todella pettynyttä joukkuetta. Finaali oli niin lähellä. Kumpi näistä joukkueista on päässyt välierätappion yli paremmin? Ottelu pelataan Suncorp Stadiumilla Brisbanessa.

Vedonlyöntiyhtiö Nitro antaa tähän otteluun kertoimiksi melkoisen nitro-ottelun kertoimet, Ruotsi – Australia 2.55 – 3.30 – 2.65. Mennäänkö jopa jatko-otteluun tai rankkareille?

Ruotsilla on viime kisoista pronssimitali, samoin se voitti vuoden 2011 ja 1991 kisoissa pronssia. Tuleeko neljäs vai viekö hurmioitunut Australia kotiyleisön edessä himmeimmät mitalit?

Finaali Espanja – Englanti su 20.8. klo 13:00

Espanja ja Englanti raivasivat tiensä hienosti tämän vuoden MM-finaaliin. Espanja lähtee kertoimien mukaan hiuksen hienona ennakkosuosikkina hakemaan MM-kultaa, mutta Englannilla on taatusti omat mahdollisuutensa. Joka tapauksessa kisoissa saadaan ihan uusi maailmanmestari, sillä hallitseva mestari USA putosi jo aikaisemmin turnauksesta.

Kummallekin joukkueelle finaali on ensimmäinen naisissa, Englanti on kahdessa viimeisessä turnauksessa esiintynyt pronssipelissä. Olisiko nyt aika kirkastaa vuoden 2015 pronssi ja 2019 nelossija mestaruudeksi?

Nitro heittää purkistaan tähän kertoimet 2.60 – 3.00 – 2.80, joten todella tasaistahan tämä on. Molempiin matseihin on tarjolla myös yli 100 muuta kohdetta, kannattaa myös muistaa livevedon hienot vaihtuvat kohteet ja kertoimet.