parhaat vedonlyöntisivut

Jalkapallon Suomen Cup ratkotaan lauantaina

Lauantaina 17.9.2022 ratkotaan Helsingin Olympiastadionilla Suomen Cupin kohtalo. Cupin finaalissa kohtaavat KuPS ja FC Inter, joten varsin mielenkiintoinen ottelu on luvassa. Ottelulähetys starttaa Ruutu+ palvelussa kello 15:30 ja itse ottelu sitten kello 16:00. Onside-studio ja itse ottelu nähdään myös ilmaiskanavalla, Ruutu+ ilmaiskanavana tällä kertaa toimii Jim.

Finalistien tie finaaliin

FC Inter raivasi tiensä finaaliin kukistamalla HIFK:n 2-3, tätä ennen kaatui HJK lukemin 1-0. Ennen tuota matsia kaatui SJK ja tähän otteluun FC Inter pääsi 10-0 voitolla FC Inter II tiimistä. Ensimmäisellä Cupin kiekalla FC Inter ei pelannut.

KuPSin tie finaaliin alkoi Cupin toiselta kierroksellta, tuolloin kaatui Ekenäs IF lukemin 5-1. Seuraavalla kierroksella MP kaatui niukasti 0-1, samoin Haka kaatui maalin erolla lukemin 2-3. Finaalipaikka irtosi sitten 0-1 voitolla FC Lahdesta.

Veikkausliigassa KuPS on sarjassa kakkonen heti HJK:n jälkeen, FC Inter on mainiosti sijalla 5 ja menee jatkopeleihin. Näiden joukkueiden lisäksi ylemmässä loppusarjassa ovat FC Honka, FC Haka ja SJK.