parhaat vedonlyöntisivut

Jokerit aloittaa KHL-pudotuspelit Helsingissä 1.3.2022

Jääkiekon KHL:ssä tehtiin ennen olympiataukoa kova ratkaisu. Tauolle lähdettiin aikaistetulla aikataululla ja viimeisin KHL-peli on pelattu 14.1. Kuten jo aikaisemmin uutisoimme, KHL päätti itse olympiatauon aikana keskeyttää koko runkosarjan, sillä rästiotteluiden pelaaminen ennen pudotuspelien aloitusajankohtaa olisivat ollut sula mahdottomuus.

Jokereiden pudotuspelivastustajaksi tuli Spartak Moskova ja Läntisen konferenssin puolivälieräsarja tullaan pelaamaan paras seitsemästä menetelmällä. Neljällä voitolla siis jatkoon. Tällä kaudella KHL:n pudotuspelien televisioinneista ja virallisista streameista vastaa Discovery+ palvelu. Tämän lisäksi monet vedonlyöntiyhtiöt näyttävät KHL-pelejä livevedonlyönnin livestream-palveluiden kautta.

Ensimmäinen ottelu tullaan pelaamaan Hartwall Areenalla tiistaina 1.3. ja seuraava ottelu on vuorossa torstaina 3.3. samassa paikassa. Tämän jälkeen siirrytään Moskovaan, jossa pelataan lauantaina 5.3. ja 7.3., jolloin sarja voi olla ensimmäisen kerran katkolla. Tämän jälkeen jatketaan mahdollisesti Helsinkiin, jossa seuraava pelipäivä on 9.3.

Jokerit – Spartak Moskova pudotuspelisarja otteluohjelma:

  • Tiistai 1.3. Jokerit – Spartak Moskova
  • Torstai 3.3 Jokerit – Spartak Moskova
  • Lauantai 5.3. Spartak Moskova – Jokerit
  • Maanantai 7.3. Spartak Moskova – Jokerit
  • Keskiviikko 9.3. Jokerit – Spartak Moskova (tarvittaessa)
  • Perjantai 11.3. Spartak Moskova – Jokerit (tarvittaessa)
  • Sunnuntai 13.3. Jokerit – Spartak Moskova (tarvittaessa)

Jokerit ei ole päässyt olympiatauon aikana harjoittelemaan luonnollisesti koko joukkueen toimin, sillä Jokereiden maajoukkuemiehet eri maista ovat olleet Pekingin olympialaisissa. Valitettavasti Brian O’Neill, Philip Holm ja Nicklas Jensen ovat kaikki kolme ottaneet turnauksessa isompia kolhuja ja pelaaminen pudotuspeliavauksessa on vielä epävarmaa. Samoin toki turnaus on päättynyt David Sklenickan ja Alex Grantin osalta.

Leijonista Jokerit-pelaajat Marko Anttila, Iiro Pakarinen, Niklas Friman, Hannes Björninen ja Petteri Lindbohm jahtaavat vielä olympiamitalia viikonlopun aikana. Tämän jälkeen jääkin n. viikko aikaa palautua ja KHL:n pudotuspelit alkavat.