parhaat vedonlyöntisivut

Jokerit jättämässä KHL:n pudotuspelit väliin – oliko KHL-sekoilu siinä?

Vielä vahvistamattomien tietojen mukaan Helsingin Jokerit on jättämässä KHL:n pudotuspelit väliin. Joukkueen jatkosta koko jääkiekon KHL-liigassa ei ole myöskään mitään takeita. EU:n ja muun maailman pakotteet tulevat todennäköisesti hankaloittamaan Jokereiden pelaamista merkittävästi, onhan joukkueen taustalla vahva venäläisomistus. Myös Hartwall Areena on ollut jo pitkään venäläisten omistuksessa.

KHL:ssä pudotuspelien on määrä alkaa 1.3. Jokereiden piti alkuperäisen suunnitelman mukaan aloittaa pudotuspelinsä Spartak Moskovaa vastaan Helsingissä. Venäjän hyökättyä Ukrainaan KHL-liigassa pelaaminen suomalaiselle joukkueelle on muodostautumassa mahdottomaksi.

Jo aikaisempi kannattajayhdistyksen kannanotto vaikutti varmasti yleiseen mielipiteeseen ja henkilöstövuokrausyhtiö Baronan ilmoitettua päättävänsä välittömästi sponsorointiyhteistyön Jokereiden kanssa, muita pienempiä sponsoreita on seurannut perässä. Ilmeisesti Valko-Venäjän ja Venäjän ihmisoikeusloukkaukset tekivät tehtävänsä ja Venäjän sotatoimet olivat viimeinen pisara.

Jokerit poisti kotisivuiltaan kaikkien yhteistyökumppaneiden logot Baronan ilmoituksen jälkeen, mutta tämän jälkeen paljastui mm. se, että sivuilla ollut Hartwallin logo oli ollut sivuilla luvatta. Hartwall Arena on myös jättämässä Areenan sponsoroinnin jos se on tietyin edellytyksin mahdollista.

Veikkaus ilmoitti myös radikaalista ratkaisusta:

Tapahtumia perutaan Venäjältä

Kansainvälisiä tapahtumia perutaan Venäjältä ja osa maista on jo ilmoittanut että ne eivät tule lähettämään kansalaisiaan Venäjällä käytäviin urheilukisoihin. Pakotteet voivat myös tietää sitä että venäläisjoukkueilta kielletään osallistuminen Euroopassa tapahtuviin tapahtumiin.

https://twitter.com/FutballPlug/status/1497093941258244099