parhaat vedonlyöntisivut

Jukolan viesti juostaan lauantaina 18.6.2022

Perinteiset Jukolan viesti ja Venlojen viesti juostaan tulevana viikonloppuna. Tänä vuonna ollaan Mynämäellä ja kyseessä on jo 73. Jukolan viesti ja 44. Venlojen viesti. Lukkari-Jukola kerää kotimaisia joukkueita runsaasti kirmaamaan metsiin ja toki ulkomailtakin on tullut paljon porukkaa kisaamaan Mynämäen metsiin.

Venlojen viesti ja Jukolan viesti ovat varsin TV-ystävällisiä urheilulajeja ja kisaa voikin seurata reaaliaikaisesti GPS-seurannan avulla TV-ruudun ja mobiililaitteiden avulla.

Maailman suurin viestisuunnistustapahtuma näytetään tänäkin vuonna YLE2 kanavalla ja tietenkin myös YLE Areena -palvelun kautta.

Ylen ohjelmatietojen mukaan lähetys Venlojen viestistä alkaa YLE2 kanavalta kello 13:40, olloin vuorossa ovat osuudet 1-2 ja 15:30 on aikataulutettu osuudet 3-4.

Jukolan viesti ja Venlojen viesti lähetykset

  • Venlojen viesti la 18.6. klo 13:40 YLE2 ja YLE Areena
  • Jukolan Viesti la 18.6. klo 22:40 YLE2 ja YLE Areena

Etukäteen tunnelmaan voi hakeutua tsekkaamalla YLE Areenasta vuoden 2011-2019 Jukolan viestien ja Venlojen viestien parhaita paloja. Jukolan viestin lähtö on kyllä jotain mikä pitää kokea paikan päällä, olit sitten katsojana tai kilpailijana.