parhaat vedonlyöntisivut

Ketjut kuumina pyöräilykisoissa – isot kisat tulossa kesällä!

Pyöräilyn ystäville on tällä hetkellä tarjolla mukavasti seurattavaa. Tällä viikolla ”sotketaan” Paris – Nice kilpailua Ranskassa ja Tirreno – Adriatico reittiä Italiassa. Tälle kuulle on luvassa vielä Espanjan oma Volta a Catalunya. Näistä kaikista on tarjolla kattavasti livestreamia ja TV-lähetyksiä, Suomessa suurimman osan pyöräilylähetyksistä hoitelee tuttu ja turvallinen Eurosport TV-kanavien ja oman livestream-palvelun kautta. Kisat selostaa mahtava selostajalegenda Peter Selin!

Huhtikuussa pyöräilyn ystäville on tarjolla mm. Amstel Gold Race Hollannista ja Paris – Roubaix sunnuntaina 17.4. Mäkeä tulee riittämään Itävallassa ja Italiassa 18.-22.4. ajettavassa Tour de Alps -pyrähdyksessä. Belgiassa ajateaan myös Flèche Wallone ja Liège – Bastogne – Liège kisat. Ketjut ovat todellakin kuumana!

Giro d’Italia 6.5. – 29.5.2022

Italian ympäriajo eli Giro d’Italia ajetaan toukokuussa ja mahtavien maisemien lisäksi luvassa on todella rankka kisa koko kisan voitosta. 105. Giro aloitetaan juhlallisesti tällä kertaa Unkarin Budapestista. Kolmen etapin jälkeen lennetään Sisiliaan, jossa päästään ajamaan Etnan vuorenrinteiden välittömässä läheisyydessä. Tästä noustaankin sitten ”saappaan” etureunaa pitkin siitä Adrianmeren puoleisen rannikon kautta kohti pohjoisen vuoristoetappeja. Brutaalien nousujen jälkeen viimeinen etappi päättyy Giron maaliin, joka tänä vuonna sijaitsee Veronassa.

Tour de France 1.7. – 24.7.2022

Tämän vuoden Tour de France avataan poikkeuksellisesti Tanskan Kööpenhaminasta. Kolmen etapin jälkeen siirrytään aivan Pohjois-Ranskaan ja Dunkerqueen. Tästä laskeudutaan alaspäin rajaa myötäillen, matkalla käydään myös Belgian puolella. Tästä matka jatkuu kohti Alppeja ja kahdeksannen etapin päätös on Sveitsin Lausannessa. Toinen viikko vietetäänkin sitten Alpeilla ja päädytään Pyrenneille.  Rankkojen vuoristoetappien jälkeen vielä pari palauttavaa etappia ennen siirtymistä Pariisiin. Maali tuttuun tapaan Champs-Élyseellä.

Vuelta a España 19.8. – 11.9.2022

Tämän vuoden Espanjan ympäriajo startataan Hollannin Utrechtista 19.8. Kolmen etapin jälkeen siirrytään kotinurkille ja Pohjois-Espanjaan. Brutaalia nousua on luvassa heti ensimmäiselle viikolle, jonka jälkeen siirrytään etelämpään. Alicantesta lähdetään sitten kiertämään myötä päivää Espanjaa ja päädytään lopulta maalipaikalle Madridiin. Yhteensä Vueltalla on luvassa yhdeksän vuoristoetappia ja kaksi aika-ajoa. Aika-ajot ovat luvassa joukkueelle ja yksittäisille kilpailijoille.

Vedonlyönti pyöräilystä

Ranskan ympäriajo on vuoden pyöräilytapahtumista se arvostetuin, mutta kolmen suurimman pyöräilytapahtuman arvostus on toki isoa. Ranskan ympäriajoon eli kauden päätapahtumaan on tarjolla jo nyt voittokertoimia. Tadej Pogacar (1.90), Primoz Roglic (3.00) ovat kaksi isointa ennakosuosikkia, mutta kyllähän tässä kohtaa voi sivuvetoja heittää vaikkapa Jonas Vingegaardille (7.00), Richard Carapazille (15.00) ja miksei myös Geraint Thomasille (21.00) ja Daniel Martinezille (26.00).

Tällä hetkellä kertoimia löytyy myös näihin kisoihin, käy nappaamassa omasi:

  • Milano – Sanremo
  • Paris – Nice
  • Paris – Robaix
  • Tirreno-Adriatico
  • Tour of Flanders

Lisää tästä tapahtuma omaan kalenteriisi näpäyttämällä tapahtuman alkamisajankohtaa. Älä missää tärkeitä tapahtumia!

23ti24ke25to26pe27la28su29ma30ti1ke2to3pe4la5su6ma

Ei tiedossa olevia otteluita lähiaikoina.

Näytä kaikki ottelut