parhaat vedonlyöntisivut

Kimi Räikkönen piipahtaa jälleen NASCAR-radoilla

Kimi Räikkönen palaa jälleen kilpa-auton rattiin. Varmistus tälle saatiin keskiviikkona 8.3. kun Kimi Räikkönen ilmoitti omalla instagram tilillä tekevänsä paluun Austinin osakilpailuun. Ratanahan tämä Austinin Circuit of the Americas on Kimille tuttu, Formula 1 -sarjan USA:n osakilpailua on ajettu tällä radalla jo useita vuosia. Vuonna 2018 Kimi Räikkönen myös voitti täällä Ferrarilla osakilpailun, tämä voitto jäi myös Kimin F1-uran viimeiseksi. Nyt Austinin osakilpailu ajetaan 24.-26.3.2023.

Räikkösen edellinen NASCAR-seikkailu oli varsin nousujohteinen Watkins Glenin radalla. Aika-ajoissa ensin sijalle 27. ja kisassa hän nousi jo kympin sakkiin kunnes kisa päättyi valitettavaan kolariin. Mitä mahtaa olla tällä kertaa tarjolla, tutummalla radalla?

#91 Kimi Räikkönen

Trackhouse Racingin Chevrolet Camaro tulee jälleen saamaan kyytiä, tällä kertaa tutummalla radalla. Räikkönen kommentoikin kisaa siten että tällä kertaa ollaan tutulla radalla ja opetteluun ei mene niin kauan aikaa. Kimi haluaa pitää hauskaa, mutta samalla tietenkin pärjätä mahdollisimman hyvin.

Elisa Viihde Viaplay näyttää kisan

Elisa Viihde Viaplay on näyttänyt tälläkin kaudella NASCAR-sarjaa, joten oletettavissa on että Räikkösen tämäkin paluu tullaan näkemään Viaplayn kautta. Sieltä taas vastinetta nousseille kuukausimaksuille!