parhaat vedonlyöntisivut

Kinoshita Group Japan Open Tennis Championships 16.-22.10.2023

Vuodesta 1972 alkaen järjestetty turnaus kerää jälleen tenniskerman Japaniin. Covidin takia pari vuotta ennen viime vuoden tapahtumaa jäivät järjestämättä, mutta taas mennään kovaa vauhtia!

Ariake Colosseumilla pelattava tenniskeskus käsittää huimat 48 tenniskenttää ja onpa täällä myös yksi maailman ensimmäistä kentistä joihin rakennettiin avautuva katto.

Supernimiä voittajina

Palkintorahaa on tarjolla tässä turnauksessa reilut pari miljoonaa, eihän tuolla kuuhun mennä Grand Prix turnausten joukosta, mutta raha varmasti houkuttelee parhaat pelaajat jälleen paikanpäälle. Aikaisempia voittajia täällä ovat miesten puolella olleet mm. Djokovic (2019), Medvedev (2018), Wawrinka (2015) ja Japanin oma poika Nishikori (2014 ja 2012).

Aikaisemmista mestareista löytyy sellaisiakin legendoja kuin Ivan Lendl, Stefan Edberg, John McEnroe, Pete Sampras, Roger Federer, Rafael Nadal ja Andy Murray. Legendaarisia nimiä.

Tsekkaa kertoimet ja otteluajankohdat kalenteristamme! Esimerkiksi ComeOn! -sivustolla on runsaasti kertoimia tennikseen turnauksen otteluista ja tietenkin livevedon osalta.