parhaat vedonlyöntisivut

Kuuden matsin päivä tänäänkin jääkiekon MM-kisoissa!

Cmoren katsojia hemmotellaan tänään sunnuntaina melkoisella lätkäkavalkaadilla. Suomi ei tosin tänään pelaa, mutta kaukalossa nähdään mm. USA, Kanada, Sveitsi, Ruotsi ja Tshekki. Tosin vastakkain nämä joukkueet eivät pelaa, mutta eiköhän tuossa joukossa ole Suomen pahimmat vastustajat näissä kisoissa. Maino skauttauspäivä siis! Lisämaustetta päivään saat varmasti tilaamalla pizzan tai kebabin kotiinkuljetuksella, mutta muista myös vedonlyönnin kohteet tähän päivään!

Klo 12:20 USA – Unkari ja Slovenia – Kanada

Onko aamuvirkut USA ja Kanada iskussa vai meneekö nämä pelit ihan läpsyttelyksi? Unkari ja Slovenia ovat toki yllätysvalmiita joukkueita, mutta aika paljon saa tapahtua jos ne näistä otteluista pinnankaan anastaa. Maalin tekeminenkin voi olla tuskaista?

Ottelut
klo 12:20
Kertoimet
iBet
USA
vs
Unkari
1.03
20.00
40.00
Slovenia
vs
Kanada
35.00
19.50
1.03
Tsekkaa myös iBetin omat kampanjat – ja etenkin MM 2023 kisa!

Klo 16:20 Ranska – Tanska ja Norja – Sveitsi

Iltapäiväpeleissä onkin sitten ainakin lähtökohtaisesti tasaisempaa. Ranska – Tanska voi oikeasti päätyä kummalle tahansa ja jos Sveitsi ei pelaa omalla tasollaan ja Norja on parhaassa vireeessään, voi tämä ottelu olla vaikka tasan varsinaisen peliajan jälkeen. Mielenkiintoisia pelejä iltapäivään!

Ottelut
klo 16:20
Kertoimet
iBet
Ranska
vs
Tanska
4.25
4.70
1.67
Norja
vs
Sveitsi
9.40
7.00
1.26
Tsekkaa myös iBetin omat kampanjat – ja etenkin MM 2023 kisa!

Klo 20:20 Ruotsi – Itävalta ja Tshekki – Kazakstan

Iltaotteluissa on potentiaalia maalijuhlien syntymiseen. Jos Itävalta ja Kazakstan heittävät lekkeriksi jo ensimmäisessä erässä, voi jälki olla pahimmillaan todella hurjaa. Toisaalta jos Ruotsi ja Tshekki lähtee hieman takki auki peliin, tästä voidaan saada kaksi kappaletta jännitysnäytelmiä aikaiseksi. Miten käy sunnuntai-illan peleissä, laita vedot kehiin!

Ottelut
klo 20:20
Kertoimet
iBet
Ruotsi
vs
Itävalta
1.09
12.50
22.00
Tsekki
vs
Kazakstan
1.05
15.50
30.00
Tsekkaa myös iBetin omat kampanjat – ja etenkin MM 2023 kisa!

Ottelut omaan kalenteriin – vedot ajoissa kehiin!

Klikkaa ottelulistauksestamme matsit ja tapahtumat omaan kalenteriisi ja pistä muistutus aloitusajankohdasta. Näin ehdit vielä katsomaan viime hetken kohteet ja kertoimet näihinkin otteluihin.

Tsekkaa eri sivustojen kertoimet Jääkiekon MM-kisoihin pääsivun kautta, tai katsasta tästä suoraan Mr Green kertoimet MM2023 kisoihin. Tästä puolestaan pääset William Hillin MM-jääkiekko 2023 kertoimiin.

Loput mainiot vedonlyöntisivustot löydät Ottelut.com sivumme vedonlyöntisivustot -osiosta. Hyödynnä näissä kisoissa myös parhaat vedonlyöntibonukset ja tarjoukset!