parhaat vedonlyöntisivut

Lauantai on myös Leijonien pelipäivä!

Eilen pelattiin ja taas mennään! Lauantaina iltapäiväpelissä Suomi kohtaa Itävallan ja karnevaalitunnelma Nokia Areenalla on taas taattu. Näyttääkö Leijonat taas hienoa osaamistaan, nouseeko uusia ratkaisijoita taas kehiin? Matsia voit seurata tuttuun tapaan MTV3 kanavalla ja Cmore suoratoiston kautta.

Samaan aikaan Latviassa pelataan Kanada – Sveitsi -peli, tässä matsissa on myös paljon varmasti pelissä. Onko Kanada löytänyt jo punaisen langan ja pitääkö se siitä lujaa kiinni? Sveitsille yksi kisojen tärkeimmistä matseista, ainahan se Kanada olisi hieno voittaa!

USA – Tanska ja Norja – Tsekki jo kello 12:20!

Lauantaina pelataan myös ns. päiväpelit, jotka alkavat kello 12:20. Näin ollen tähän päivään mahtuu peräti kuusi matsia! USA hakee kuvioitaan Tanskaa vastaan ja Norja haastaa tosissaan Kari Jalosen Tsekkiä. Miten mahtaa käydä, annetaanko altavastaajille mitään palaa?

Iltamatseina Ruotsi – Ranska ja Kazakstan – Latvia

Pitkän päivän iltamatseina pelataankin sitten Ruotsi – Ranska ja Kazakstan – Latvia. Lauantain kunniaksi lienee hieman mökäöljyä alla, joten Latvian pelissä pitäisi ainakin riittää tunnelmaa Kazakstania vastaan. Ja ovatko Suomi-fanit jääneet katsomaan Ruotsi – Ranska -ottelua, kumpaa siellä kannustetaan? Hienoja otteluita luvassa Cmoren kanavilla ja tietty paikan päällä!

Ottelut omaan kalenteriin – vedot ajoissa kehiin!

Klikkaa ottelulistauksestamme matsit ja tapahtumat omaan kalenteriisi ja pistä muistutus aloitusajankohdasta. Näin ehdit vielä katsomaan viime hetken kohteet ja kertoimet näihinkin otteluihin.

Tsekkaa eri sivustojen kertoimet Jääkiekon MM-kisoihin pääsivun kautta, tai katsasta tästä suoraan Mr Green kertoimet MM2023 kisoihin. Tästä puolestaan pääset William Hillin MM-jääkiekko 2023 kertoimiin.

Loput mainiot vedonlyöntisivustot löydät Ottelut.com sivumme vedonlyöntisivustot -osiosta. Hyödynnä näissä kisoissa myös parhaat vedonlyöntibonukset ja tarjoukset!