parhaat vedonlyöntisivut

Lauantain Prime Time myös YLE:ltä – Colorado – St. Louis!

NHL:ssä nähdään jälleen mainioon katseluaikaan suomalaisittainkin varsin mielenkiintoinen ottelu kun viime kauden mestari Colorado Avalanche saa vieraaksi St. Louis Bluesin. Matsi alkaa otteluohjelman mukaan kello 22:00.

Tämä ottelu siis YLE NHL Prime time ottelu, mutta toki matsi on nähtävissä ja kuultavissa myös Viaplayn kautta. Kumman sinä valitset?

Avalanchen diesel alkaa lämmetä?

Colorado Avalanche on kärsinyt isosti loukkaantumisista tällä kaudella ja jossain vaiheessa jopa pudotuspeleihin pääseminen näytti hankalalta. Viime aikoina pelit ovat parantuneet ja ainakin viikkoon lähdetiin mukavassa voittoputkessa. Pääarkkitehteina ovat viime aikoina olleet suomalaispelaajat Artturi Lehkonen ja Mikko Rantanen. Toki myös Nathan MacKinnon on ollut näkyvässä roolissa, Cale Makar lienee takaisin tositoimissa jälleen tällä viikolla. Maalivahdeista Pavel Francouz ja Alexandar Georgiev ovat jakaneet vastuuta.

Blues onkin ollut mollivoittoista

St. Louis Bluesin kausi on ollut melkoinen pettymys ja paljon enemmän odotettiin. Pudotuspelipaikka alkaa olemaan jo kiven alla, mikä meni vikaan? Joukkueella on toki ollut paljon loukkaantumisia, mutta niitä on toki kaikilla. Viime aikoina pisteitä on eniten nakuttaneet Pavel Buchnevich ja Jordan Kyrou, puolustuksessa myös Niko Mikkola on saanut mukavasti peliaikaa. Ykköskassari Jordan Binnington ei ole ollut ihan viime kauden vireessä.

Vedonlyönti NHL:stä ja tästä ottelusta

Jääkiekko on yksi niistä lajeista joista löytyy valtavasti vedonlyöntikohteita. Tämä ottelu ei tee poikkeusta ja betsata voit todella monella eri tapaa. Ennakkovedoissa löytyy useita satoja pelikohteita ja livevedonlyönnissä sitten toinen mokoma siihen päälle.

Joskus tilastoista voi löytyä kivaa ideaa pelaamiseen, miten lienee tämän ottelun laita? Colorado – St. Louis tilastot osoittaa että Colorado on voittanut St- Louisin kotonaan vain kerran varsinaisella peliajalla viimeisestä kuudesta ottelusta. Viimeisessä kahdeksassa ottelussa on tehty vähintään 5 maalia, joten otteluun yli 4.5 maalia voisi olla hyvä veto, jos kerroin on kohdallaan. Hämmästyttävä fakta on myös se, että St. Louis ei ole voittnaut kotonaan Coloradoa viimeiseen seitsemään peliin. Viime kerralla se tosin oli lähellä, mutta tuolloinkin Colorado vei pisteet 2-3 jatkoaikavoitolla.

Tsekkaa kertoimet tähän matsiin vaikkapa iBet-peliyhtiöltä ja jännitä Prime Time matsia! Tsekkaa myös muiden betsiyhtiöiden kertoime ja mahdolliset vedonlyöntibonukset!