parhaat vedonlyöntisivut

Liigassa runkosarjan viimeinen kierros, Ilves – HPK maikkarilta!

Jääkiekon SM-liigassa pelataan lauantaina runkosarjan viimeinen kierros. Kyseessä on ns. täysi kierros eli seitsemän ottelua, vain hallitseva mestari Tappara saa huilata tämän päivän ja keskittyä jo n. viikon päästä alkaviin pudotuspeleihin.

Viisi ottelua pelataan kello 17:00 alkaen, Ilves – HPK ja Ässät – Sport jo kello 16:00 alkaen, joten jännitettävää riittää! Runkosarjan kuusi parasta joukkuettahan etenee suoraan varsinaisiin pudotuspeleihin ja toiselle kierrokselle ja sijat 7.-10. pelaavat ns. pleijarikarsinnat. Sijat 11.-15 joukkueille koittaa kesäloma.

Ilveksen ja HPK:n välinen ottelu näytetään ilmaiskanava MTV3:lta. Poikkeuksellisesti tämä ottelu alkaa jo kello 16:00. Hieman ottelun panokset lässähtivät, sillä Tappara varmisti eilen runkosarjan voiton.

Sarjasijoituksen ratkaisee 1) pisteet 2) kolmen pisteen voitot 3) maaliero

Lauantain 11.3. ottelut

Tuttuun tapaan nämäkin ottelut Cmoren kanavilta! Jännittävä ilta huipentuu Liigan runkosarjan voittajan selviämiseen ja tietenkin myös kaikki pudotuspelijoukkueet on tämän kierroksen jälkeen tiedossa. Kertoimet Mobilebet. Tsekkaa myös otteluiden muut vetokohteet!