parhaat vedonlyöntisivut

Lokakuu starttaa – paljon hienoja urheilutapahtumia tarjolla!

Vuosi on kääntynyt viimeiselle neljännekselle ja paljon ehtii tässäkin kuussa tapahtua urheilun saralla. Luonnollisesti jo käynnissä olevat jääkiekko- ja jalkapallosarjat saavat jatkoa, mutta erityisen herkullista että NHL ja NBA saadaan myös käyntiin!

Mestarien Liigassa lokakuussa kaksi pelikierrosta

Jalkapallon Mestarien Liigassa nähdään kaksi mielenkiintoista ottelukierrosta kun pelataan toiset ja kolmannet ottelut. 3.-4.10. ja 24.-25.10 pelattavien kierrosten jälkeen ollaan taas viisaampia lohkosijoitusten suhteen! Cmore näyttää kattavasti nämä karkelot.

Kolme F1 kisaa!

Lokakuussa nähdään peräti kolme Formula 1 -kilpailua. Asfalttia vingutetaan Qatarissa (8.10.), USA:ssa (22.10.) ja Meksikossa (29.10.) Ja tämän jälkeenhän ei ole enää sitten kuin kolme kisaa jäljellä, Brasilian, Las Vegasin ja Abu Dhabin kisat ajetaan vielä marraskuun puolella. Viaplayn asiantunteva tiimi välittää nämä köröttelyt kotisohville.

Ralliuutuus lokakuun lopulla

Tänään, lokakuun 1. päivä päättyy Chilen MM-ralli, mutta lokakuulle saamme myös muuta ajettavaa kun ensimmäistä kertaa nykymuodossaan ajettava Keski-Euroopan MM-ralli ajetaan 26.-29.10.2023. Kalle Rovanperätn ja Jonne Halttusen, sekä muiden suomalaisten otteet välittää faneille Cmore.

NHL startti 10.10.

NHL:n yli 1300 ottelua käsittävä runkosarja saadaan alulle 10.10. kolmen pelin voimin. Tästä alkaakin sitten pitkälti ensi vuoden kevääseen jatkuva jääkiekkokausi, paljon on taas suomalaispelaajia mukana! NHL:ää Viaplayn kautta, samoin lätkää luvassa mm. MTV:n ja VeikkausTV:n kautta.

NBA alkaa 24.10.

Koripallon NBA-kauden aloitus on paria viikkoa myöhemmin ja edessä on sielläkin rankka kausi. Kausi aloitetaan kahden ottelun turvin ja päättyy sitten joskus kesäkuun puolivälin paikkeilla, riippuen hieman monessako ottelussa mestaruus ratkeaa! NBA:t näkyvät Nelosen ja Ruutu+ palvelun kautta.

Huuhkajien EM-karsinnat jatkuvat!

Jalkapallon EM-karsinnoissa eletään ratkaisun aikoja ja nyt on vuorossa pelipäivät 7/10 ja 8/10. Euroopan pääsarjat ovat tauolla lokakuun puolessa välissä ja Suomi kohtaa 14.10. Slovenian vieraissa ja 17.10. Kazakstanin kotona. Huuhkajien kotipesä on YLEllä.

Näiden lisäksi valtavasti myös muita tapahtumia ja livestreameja. Seuraa meidän kalenteriamme ja pysyt mukana kaikista huikeista sporttistriimeistä!